SAAT JARAK MEMISAHKAN

SARAH AAISHA

Romance Completed 35965

4.6 (90 ratings)

Synopsis

"Sayang.." Tubuh itu aku peluk kejap. Meminjam sedikit kekuatan untuk menghadapi saat-saat yang semakin suntuk. Selama dua tahun aku berkongsi hidup dengannya. Betapa dia mengotakan segala janji-janjinya agar membahagiakan diri ini seumur hidupnya. Dan hasilnya, memang aku sangat bahagia. Ternyata dia juga berjaya membuatkan diri ini merasai bagaimana rasanya mempunyai sebuah keluarga sempurna sekali lagi. Tapi kini..


Rate this story

Share this novel

Arra faera
2020-06-02 

hai... jemput membaca karya saya My Kerek or robot Husband dan tinggalkan komen tq

Nia Azmi
2020-05-28 

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

hazelnut
2020-05-15 

best sangat cerita ni.Kalau ada masa bolehla baca novel saya Ilusi Mimpi *.*

SARAH AAISHA

8355 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

FROM UK WITH LOVE!

ARA ARIBA

“Cuba kau tengok muka lelaki tu. Macam muka Melayu, macam muka Mat Salleh pun ada.” kata satu...

PILIHAN TERAKHIR

Cik_RB

Dear Eden, Terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup ini. Kau lah insan istimewa yang sentiasa...

PABILA ESOK

AFFANERMA

“Tolong jadi kekasihh saya.” Harzwan pandang mata aku dalam-dalam. Tiba-tiba aku rasa dunia aku...

Hilang

Myrynda Mykayla

mengapa mencintaimu membuat aku harus terus menerus kesakitan walau kenyataan itu sungguh perit,...