Rhindu Atiya

Mawar_TulippOrked

Romance Series 13037
5
(68 ratings)

Synopsis

Rhindu Atiya.. Dia wanita pelayan.. Dia tempat seorang lelaki memuaskan hawa nafsu.. Tiada yang menarik tentang kehidupan Rhindu Atiya.. "Pelacur yang baik tak boleh melawan, itu yang awak nak kan Zander? " - RHINDU ATIYA "Kau jaja tubuh kau untuk aku, bukannya untuk anak-anak buah aku. So, come here.. Puaskan aku macam kau selalu buat sebelum ni." - EDRIC ZANDER IBRAHEM ?? Mengandungi kata-kata kasar dan adegan-adegan yang tidak boleh dibaca oleh pembaca dibawah usia 18 tahun.. ?? Sila pastikan kata-kata anda dalam memberikan komen sesuai dengan keadaan dan tidak memburuk-burukkan. ?? Jalan cerita mungkin akan berubah-ubah mengikut keadaan semasa sekiranya otak si penulis melencong tak menentu. ?? Sila masukkan dalam reading list anda dan follow penulis..


Share this novel

Rate this story


Comments

Amni
2022-05-24 

next ????

Nur Azlina
2022-05-24 

zender ni cemburu ke..... kesian atyhia jadi mangsa kejam zender

Syur GA Abadi
2022-05-24 

mesti jealous dgn alex spai athia jd mgsa zender lg.alex ni npk plik dgn athia.. myb dia tk suka ska lyan athia mcm tu.. tk sbar nk bca next chapter. .

Mawar_TulippOrked

113 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience