Saiful Bin Amira

ayunifalin

Family Series 1850

5 (13 ratings)

Synopsis

"mama, papa, amira dah kahwin dengan saiful di golok l. " amira menerangkan perkara yang sebenar. Saiful menikus di sebelah nya, diam tak berkutik. Dari Airport sehingga masuk kereta dan menempuh perjalanan lebih 45 minit untuk sampai ke bukit fraser ni, saiful hanya membisu. "ok. Amira dah kahwin, apa yang kami boleh buat, kerana tanggungjawab menjaga amira dah beralih pada saiful,cuma papa mahu amira hantar surat letak jawatan sebagai CEO impiana group. Amira boleh tentukan hidup amira, amira perlu berdikari mulai sekarang. Anak dalam perut amira tu bukan waris keluarga papa, papa tak akan tinggalkan apa2 wasiat untuk mira atau pun bayi yang bakal lahir tu. " tak cukup lagi ke anak tak sah taraf 25 tahun yang lalu, kau ni mira buat lagi. Mira bukan makin n muda tahu, dah makin tua, bila mira nak matang? ." puan datany sulina menggelengkan kepalanya "tapi ini anak saiful, dan amira kahwin dengan saiful mama" "anak yang amira mengandung sebelum bernikah tetap anak tak sah taraf." tempelak encik megat darwish. Satu satunya puteri kesayangannya selalu membuat keputusan membuta tuli. Eh, Jadi ini cerita amira atau saiful? Siapa watak utama ni?tunggu dan teruskan bersama che da menyusuri kisah saiful bin amira ya. Che da minta pe. Para pembaca che da dapat bagi kata2 rangsangan dan kritikan yang membina. Kalau nk personal message jgn lupa follow che da di ig, ayunifalin _np. Jangan risau, che da x sombong punya.i....


Rate this story

Share this novel

bayah pet
2020-09-23  1 Replies

yesss rahsia da bocor,amira nape xnk tanyekan pd pn dayang n cari bby tu...sedihnye next┬▓

bayah pet
2020-09-23 

maksu mesti da tahu,yg mira pernah melahirkan.bagus gak amiri bawa budaya dlm kuaga maksu..emm best..

bayah pet
2020-09-23 

kesian amira,ditipu ibu sndiri kan..

ayunifalin

50 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kesepian Seorang Gadis

NurNaichi

Mengisahkan seorang gadis yang selalu kesepian di sekolah dan pada masa rehat dia akan pergi ke...

PENANTIAN AYAH

ELOSH

Laman web Jabatan Perkhidmatan Awam ku tenung lama. Cursor di skrin monitor aku main-mainkan di...

kisah hidupku

OneNurien

namaku.......

TARIAN BEBAS

A

SHARIFAH masih tidak berganjak dari kerusi. Mata hitamnya cuma tertumpu pada pintu pagar Rumah...