My Boyfriend is a Idol [H.Hyunjin]

Honey

Fanfiction - KPOP Completed 5219
5
(24 ratings)

Synopsis

Memang best kalau dapat couple dengan idol kan? Lagi² dengan bias kita. Tapi, kena hadapi banyak cabaran. Dah lah aku ni jenis yang emosional. Sikit² sedih, sikit² marah. ------------------------------- @Let me say first, cerita ni imaginasi teramatlah tinggi. Memang impossible lah kalau nak tercapai @Btw, hope korang enjoy dengan ff aku yang mengarut ni :)


Share this novel

Rate this story


Comments

Tania
2022-06-06 

Donated 200 nCoins

Nurfatiha Fatiha
2022-05-28 

blushing aku baca????

Honey
2020-11-06 

Weh kan ade kan³ yg aku tulis Kang Sua dalam bab 'Syuting' tu, last name dia sepatutnya Han Sua sebab dalam novel aku yang lain dia dah kahwin dengan Han...Mian sebab aku lupa :-I

Honey

90 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience