My Boyfriend is a Idol [H.Hyunjin]

Honey

Fanfiction - KPOP Completed 3109
5
(21 ratings)

Synopsis

Memang best kalau dapat couple dengan idol kan? Lagi² dengan bias kita. Tapi, kena hadapi banyak cabaran. Dah lah aku ni jenis yang emosional. Sikit² sedih, sikit² marah. ------------------------------- @Let me say first, cerita ni imaginasi teramatlah tinggi. Memang impossible lah kalau nak tercapai @Btw, hope korang enjoy dengan ff aku yang mengarut ni :)


Share this novel

Rate this story


Comments

Honey
2020-11-06 

Weh kan ade kan³ yg aku tulis Kang Sua dalam bab 'Syuting' tu, last name dia sepatutnya Han Sua sebab dalam novel aku yang lain dia dah kahwin dengan Han...Mian sebab aku lupa :-I

???????????? ??????
2020-10-30 

Happy ending this ending so sweet

???????????? ??????
2020-10-28  1 Replies

Sambung please ??

Honey

82 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience