Cik Puan Mafia (Lady of the Mafia Boss)

Mellbie ISR

Action Completed 447279
4.9
(5078 ratings)

Synopsis

Kerana 'kewujudan' itu, MAYA HARLISYA DATO’ HAJI SMITH ABDULLAH kehilangan segalanya! Dia dibuang keluarga, dipulaukan oleh sahabat malahan juga terputus ikatan pertunangan dengan jejaka yang merupakan cinta pertamanya.r r Namun, kerana 'kewujudan' itu, beliau dihadiahkan dengan rezeki dan kehidupan yang sungguh luar biasa sehingga bergelar usahawan berstatus PUBLIC FIGURE, usahawan yang cukup terkenal dalam menerajui MAY’NIAL CAKES & CAFÉ BOUTIQUE.r r Rezeki dan kehidupan luar biasa bergelar usahawan PUBLIC FIGURE JANDA HOT ANAK SATU kepada DANIAL ARMAND BIN ABDULLAH.r ****r "Are you the mother of this kiddo?" r r “Yes Sir."r r “Siapa ayah kepada budak ni?"r r “Abdullah, sudah meninggal dunia… lama dah." r ****r DATO’ ENGKU SHAMZY DAMIEN ARASH, lima tahun peristiwa hitam itu berlalu, kini bangkit kembali demi membalas dendam penuh kesumat di atas kehilangan yang dashyat dalam hidupnya!r ****r "Welcome back to Malaysia Boss!"r r “Hokoku-sho (Report)?!"r r “Err, aku ada jumpa satu budak lelaki ni dalam umur 5 tahun, muka dia sebiji macam bos!"r ****r "You ni setan ke, eh, I mean Dato’ ni Beragama Islam ke?" r r “Kenapa?" r r “I besarkan Danial mengikut agama yang I anuti Dato.’ r ****r Kembalinya Danial Armand ke pangkuan ayah kandung mengembalikan semula Maya Harlisya ke pangkuan keluarga, sahabat dan juga cinta pertamanya, akan tetapi dia kehilangan status usahawan PUBLIC FIGURE JANDA HOT ANAK SATU sehingga beliau hampir menempuhi ambang muflis dan kejatuhan era kegemilangan!r ****r “Saya merupakan suami kepada Datin Maya Harlisya dan papa kepada Engku Danial Armand. Maafkan abang sayang lama menghilangkan diri…”~DATO’ ENGKU SHAMZY DAMIEN ARASH~r ****r Dek kerana 'pengakuan palsu' itu dihebahkan kepada umum dan dunia demi menyelamatkan reputasi perniagaan dan PUBLIC FIGURE Maya Harlisya…r r Maka…di sini segalanya bermula!r r r © Karya sepenuhnya milik MELLBIE ISR


Share this novel

Rate this story


Comments

Elya Riana
2024-05-27  2 Replies

Saya nak Tanya novel ni cerita dia sampai habis ke.. Lepas tu nak baca tu guna coin yang saya beli ke macam a.. Tlg jwb sy nak tahu

Anita Azmi
2023-11-17  1 Replies

Donated 200 nCoins - done marathon best tahniah

Syafiqah Mohd Radzi
2023-10-30  1 Replies

Thank you untuk cerita yang luar biasa!

Mellbie ISR

1766 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience