Master Devil's Love

Hermey

Romance Series 276681

4.9 (4580 ratings)

Synopsis

Kecurangan dan pengkhianatan tunangnya,Xavier Anderson bersama kekasih gelapnya ,Jasmine membawa Tiara Angela kepada kesengsaraan yang tiada penghujungnya bila dirinya dijual kepada mafia yang terkenal dan bahaya di Kota London.Wanita selingkuhan tunangnya dengan beraninya telah memerangkap dan menjual Tiara Angela demi melangsaikan hutangnya kepada mafia tersebut.Tiara Angela yang berjaya ditemui oleh tunangnya berjaya meloloskan dirinya namun berakhir dengan seorang beast,Master Devil,Zaynn Damien.Lelaki yang berbahaya dan berperangai layaknya iblis dengan dunia keduanya yang penuh dengan kegelapan. "Nampaknya hidup engkau tidak beruntung bila berjumpa dengan aku!" "Pulangkan milik aku yang kau curi,jika tidak nyawa kau sebagai gantinya!"........Zaynn Damien "Aku tak mencuri apa-apa,jauh sekali sesuatu milik kau!".......Tiara Angela "Kesalahan kau ialah kau berhutang nyawa pada aku Angel dan kesilapan besar kau mencuri hati iblis aku yang dah lama mati.......Zaynn Damien Apakah nasib yang akan menimpa seorang gadis malang dan kasihan seperti Tiara Angela?Dan kenapakah Zaynn Damien berubah menjadi The Beast yang berperangai iblis.Mari kita ikuti kisah perjalanan hidup anak-anak Mateen Daris dan Thalia Rose. "Malaikat dan iblis tidak mungkin boleh berdampingan"-Zaynn Damien


Rate this story

Share this novel

Nur Liza
2021-08-03 

hi author...akak dh marathon dn done reading every part.suka sgt jln cerita kesinambungan cerita ank mateen n thalia.good job..enjoy reading..mental kena kuat baca byk aksi2 dan percaturan yg merwarnai cerita.best sgt jln cerita..xsabaq next chap..

Nor Fyda
2021-08-03 

Kelakar pulak si rara nie.. mula2 jea pas nie mcm kucing parsi asyik nk melekat jea kt xavier, mcm tiara dgn zayn. Beruntung tiara dpt mak mentua mcm thalia. Harap2 anak tiara kembar mcm zayn.

sri_merahjambu
2021-08-03  1 Replies

adu xavier..lembut2 la pujuk bini tu..haiii... i pon nak zayn n tiara

Hermey

1812 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Leo The lion

Silverstone cat

[C] Kisah Cinta di Apartment

AlwaysSmile066 (fnz)

Kau dan aku??

Haneebjy

YOU

Maimdanis