DI SETIAP HARIKU

DwiAqua

Family Completed 45116

4.5 (31 ratings)

Synopsis

“Betul ke Mia suruh Devi puasa?” Lembut suara ibu bertanya padaku. “Mia tak suruh Devi puasa. Mia cuma kata ayah dengan ibu nak bagi seratus ringgit kalau Mia puasa penuh. Lepas tu Devi pun nak puasa jugak sebab dia nak auntie bagi dia duit,” jawabku seperti apa yang diperkatakan Devi. Ibu merendahkan badannya agar setara dengan ketinggianku. “Mia, Devi agama lain... perayaan dia tak sama macam kita. Kita Raya Aidilfitri, dia Deepavali. Lain kali jangan buat macam ni lagi tau,” nasihat ibu.


Rate this story

Share this novel

Anis Insyirah
2021-10-04 

Hello, I want to promote my story here hiks. Let's read my story "Kau Yang Kedua". I'm waiting for your comment, dear. <333

TS_SHA
2021-09-26 

Hai jemput baca novel THE TRAVESTI berkisah seorang wanita dipaksa kahwin dengan seorang lelaki yang berwatakan wanita, lemah lembut...lebih tepat 'pondan'

qistinamerun
2021-09-19 

Assalammualaikum izin promote jemput baca karya saya ZaSerra dan Kerana Bencinta silalah komen and support

DwiAqua

13181 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KeLuArGa kU

AileeNia

INILAH REALITINYA

FIZAH NADMAH

DEMIKIANLAH KASIH

AJIB

SALAHKU

AJIB