DI SETIAP HARIKU

DwiAqua

Family Completed 51645
4.6
(36 ratings)

Synopsis

“Betul ke Mia suruh Devi puasa?” Lembut suara ibu bertanya padaku. “Mia tak suruh Devi puasa. Mia cuma kata ayah dengan ibu nak bagi seratus ringgit kalau Mia puasa penuh. Lepas tu Devi pun nak puasa jugak sebab dia nak auntie bagi dia duit,” jawabku seperti apa yang diperkatakan Devi. Ibu merendahkan badannya agar setara dengan ketinggianku. “Mia, Devi agama lain... perayaan dia tak sama macam kita. Kita Raya Aidilfitri, dia Deepavali. Lain kali jangan buat macam ni lagi tau,” nasihat ibu.


Share this novel

Rate this story


Comments

Nisa_Izza_{^~^}
2022-01-12 

jemput baca novel saya Miss Coklat itu isteri Mr Tengku hot Benarkah aku Bidadari hatimu dan Kunci Rahsia.jangan lupa komen dan support ye.tq

AinaIzshah
2021-12-02 

best baca tp xpuas sb skejap je habis dah.overall i suka story you. tumpang promote. jemput baca jodoh aku artis dan maria. jangan lupa komen juga ya. thank you =)

Anis Insyirah
2021-10-04 

Hello, I want to promote my story here hiks. Let's read my story "Kau Yang Kedua". I'm waiting for your comment, dear. <333

DwiAqua

13802 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience