Senyumannya Yang Terakhir

Fahizah_Reena

Romance Series 6170

4.9 (34 ratings)

Synopsis

Nur Arina - Dia hanyalah seorang kakak angkat kepada seorang jejaka bernama ayyan irhan. Bukan pilihannya, tetapi kehendak jejaka itu memaksa dia menerima pelawaan itu. Tak disangka, sepanjang tempoh hubungan itu, dalam diam hatinya mulai tersentuh dengan kehadiran sang jejaka. Rasa sayang mulai tumbuh sehingga dirinya merasa benci memiliki perasaan ini kepada si dia. Pernah dia angankan untuk meluahkan segala perasaannya kepada ayyan, namun begitu belum sempat ruang itu terbina. Segalanya tercantas sehingga dia terkaku menerima takdir ilahi. Ayyan Irhan - Seorang jejaka yang begitu menyayangi nur arina. Bukan sebagai kekasih tetapi cukup sekadar dia berteduh mengait kasih sayang seorang kakak. Dia sanggup menjadi hero buat arina, asalkan perempuan itu bahagia. Namun, kasih arina menjauh secara mendadak, tanpa sempat dia ketahui apa puncanya. Dia keliru. Dia tidak mahu arina menjauhi dia. Dia merasa kehilangan yang sangat menyeksa jiwa dan raganya. Sebagai jejaka, dia melakukan pelbagai cara untuk mendapatkan arina semula. Dia inginkan arina rapat dengannya seperti dulu. Dan... Tanpa diduga, sesuatu peristwa berlaku, dan mengubah segalanya... Perasaan cinta tetap terpendam ataupun akhirnya melepaskan diri? Adakah ruang bahagia akan bersinar di antara mereka ataupun, air mata? Cinta... Walau terpisah oleh waktu, Rasa hati ini tetap tidak mampu terbang pergi, Sepertimana aku rindukan wajahmu, Tika kita terpisah dibawa angin sepi. Novel ini hak milik saya. Dilarang ciplak. Berdosa. Start : 2/5/2019 END : 29/12/2019 (Will update sikit demi sedikit)


Rate this story

Share this novel

Pijah Ros
2020-11-30 

keep update ya, saya rasa novel ni boleh dapat ranking atas ii nih heheheh

arx-kiraa
2020-11-30 

bestlh.. Nnti update lg yee..

shrfh.blqs
2020-11-30 

mestilah awak kena teruskan...novel awak ni best giler kot..setiap hari saya tunggu awak update...bula awak update saya jadi the flash terus....laju jer tekan...saya harap awak tak unpublish novel ni..

Fahizah_Reena

102 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

HIKMAH INDAH

AJIB

Bila Dah Sayang!

syn_

Knight in shining Armani

shailikg

Unbreakable

Hilarie Zhou