HELLO, ITU KAMU?

HAZIF HMD

Fantasy Completed 8029

4.7 (60 ratings)

Synopsis

Pengawas bertudung labuh mengeluh berat. Haila.. sang Puteri yang satu ni. “Kau tak boleh macam ni, dengan perangai kau yang berlagak senior ni buat junior takut.” Adibah mendekat. “Puteri.”t Tangannya mendarat atas bahu Puteri. “Kau bukan puteri, kau manusia biasa, kau kena sedar..” Anak mata menikam wajah Puteri. “KAU BUKAN SESIAPA.” “Apa kau kata?” “KAU BUKAN RAJA.” “Apa kau kata?” “KAU HANYA PEREMPUAN BERLAGAK BAGUS!” Wajah molek Adibah bertukar sinis. “YOU ACT LIKE A WHORE.”


Rate this story

Share this novel

citrus
2020-07-13 

PLAGIAT!!!! Terok gile plagiat cerita org lain pastu buat mcm cerita sendiri . apa dah takde otak ke nk fikir cerita sendiri???

Enter The Display Name
2020-07-12 

Writer ni mmg tak boleh sambung pun cerita ni. Sebab ni bukan cerita dia. Dia plagiat je cerita orang lain

haluu
2020-07-12 

kalau nak baca cerita sebenar mohon baca dia wattpad kerana creator di atas plagiat cerita creator seberna dia wattpad. jika anda tak percaya amda boleh baca di wattpad dan bezakan cara penulisan dengan jalan cerita creator ini dengan creator dia wattpad. tajuk cerita sebenar adalah lagenda puteri ataupon cursebreaker i think la. tolong banteras plagiat. and for you yang plagiat cerita ni. please buat cerita dengn idea sendiri. dont copy and paste semua bende dari orang. if one day you buat cerita sendiri, i will support you but please dont plagiat cerita orang. mekasih

HAZIF HMD

8399 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Vampire First Love

Melynna Rose

Chapter - 1...... I am just 18 years old student but I don't know why I never getting old even 60...

Farisya & Magician

Aeby

Dunia Farisya semakin gelap. Hidupnya gelap bak langsung tiada cahaya yg bersinar. Ibu dan ayahnya...

Sedriouth

Shakunasy

sedriouth

SUMPAH SANG ULAR

Youra Aeri

Berkisahkan tentang sumpahan dari seekor ular yang mahu mencari pasangan hidup. namun, lelaki yang...