MY SWEET BODYGUARD

Alin Alia

Action Completed 482815

4.8 (6358 ratings)

Synopsis

Kerana mahu mencari calon suami dan mahu bakal suaminya menggantikan tempat abinya, membuatkan Bella terpaksa menyamar sebagai wanita yang tidak pandai bergaya. Tetapi dalam tempoh perkenalan, ketiga-tiga lelaki yang dikenalinya hanya mahu mempergunakannya sahaja. Disebabkan itu, Bella kurang mempercayai lelaki lagi, sehinggalah seorang lelaki muncul di dalam hidupnya. "Kau pun nak gelak kan aku?" - BELLA. "I just want to help you." - QAISER. Tetapi siapa sangka, lelaki tersebut bakal menjadi bodyguard kepadanya, akibat satu peristiwa yang hampir meragut nyawanya. "Ke mana sahaja pun you pergi, I akan sentiasa lindungi you, sehingga akhir nafas I." - QAISER. "Janji dengan I, yang you sentiasa akan berada di samping I.- BELLA. Adakah Qaiser akan sentiasa melindungi Bella?


Rate this story

Share this novel

bungaaaa
2021-05-10 

Hai semua! Maaf mencelah. Jemput baca karya pertama saya Gapai Tanganku. Harap korang dapat sokong karya saya. Thank you korang <3

NAMY
2021-05-06  3 Replies

hai alin . published kan balik novel i'm married to him dengan cinta aku seadanyaa . 2 novel ni best sangat

MrsAida
2021-05-06 

Bab pertama yang menarik.

Alin Alia

4660 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Colourland Series 2: Bird's Isle

Willem Van Herk

TERNYATA BUKAN KAU

NOUR-EL SHA

Hak Milik Tuan Aiden 2

Mecxira

The Almighty Devil Of Underworld

Dezga