SEMANIS CINTA KITA

Es Lilin

Romance Series 233793
5
(1100 ratings)

Synopsis

Diya Zulaikha seorang isteri yang melalui perhubungan jarak jauh. Sangat mempercayai sang suami, namun kesetiaannya ternoktah jua apabila kepercayaan yang dia pertaruhkan itu dikhianati. Zaim Luqman jejaka itu melalui nasib yang sama. Kepercayaannya juga dikhianati, apabila tunang yang disayangi beralih kasih kepada kawan baiknya sendiri, menyebabkan dirinya seolah serik untuk bercinta lagi. Mampukah Diya dan Zaim mendapat kembali kebahagiaan setelah diri tersakiti...??? ________ "Aku tetap dengan keputusan aku, aku nak cerai. Aku dah tak sangguplah nak teruskan ikatan perkahwinan ni dengan lelaki curang macam kau." - Diya Zulaikha "Tidak.... Tidak sayang. Abang tak akan ceraikan sayang. Tidak akan sesekali. Abang sayangkan sayang. Please bagi abang satu lagi peluang dan abang janji akan perbaiki perangai abang..." - Rayyan Hakimi "Cukup Tasha, sekali aku dah ludah, aku takkan jilat balik. Hmmm, takde apa - apa maksud kau sampai boleh bertepuk tampar." - Zaim Luqman "Kenapa aku lambat bertemu dengan kau Diya? Jika tidak, kau akan menjadi milik aku, bukannya abang aku." - Zafrul Hakim ******* "Aku beri kau kepercayaan tapi kau khianati..." "Aku beri kau kesetiaan tapi kau curangi..." -Es Lilin- (DILARANG PLAGIAT) START PROLOG & BAB 1 : 20/1/2024 END DATE: 24/3/2024


Share this novel

Rate this story


Comments

Sheila Rahim
2024-03-28  1 Replies

macammana nak unlock

Aisyah Esya
2024-03-26  3 Replies

dah la salah beli, terbeli yang dah baca. nak baca last tu. cambe ni author, x boleh tukar ke

Syur GA Abadi
2024-03-26  1 Replies

tk sempat bca bab last dh unlock.. sedihnya.. angap happy ending lar utk mereka semua wloun tk sempat bca.apa2 pun novel best. tahniah author

Es Lilin

627 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience