Infiniti Cinta

schaa_ishak

Romance Series 68031

4.9 (349 ratings)

Synopsis

Dilahirkan di dalam keluarga yang sederhana sudah cukup buat Aayra Medina sentiasa bersyukur dengan apa yang dimiliki. Bagi Aayra Medina, untuk apa lagi dia mencari kebahagiaan di luar sana jika dia sudah memiliki kebahagiaan itu di hadapan mata. Keluarga adalah segala - galanya bagi Aayra Medina. Tidak pernah terdetik di hatinya ingin menyemai perasaan cinta buat mana - mana lelaki. Namun dek kerana satu pertemuan yang tidak dijangka, perasaan itu telah mengubah hidup Aayra Medina 100%. Tetapi siapa pula jejaka yang telah berjaya mencuri hatinya itu? Mampukah si jejaka membahagiakan Aayra Medina buat selama - lamanya? Semuanya akan terjawab di dalam INFINITI CINTA.. Selamat membaca guyysss ????


Rate this story

Share this novel

Queen Nina
2020-10-05 

Assalamualaikum bg semua readers yg suka baca novel genre crime, action, mystery and love jemput baca novel saya. INSPEKTOR LAILA

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

Miss Honey
2020-09-18 

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

schaa_ishak

220 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

DRAMA DELIMA

FIZAH NADMA

“ What?” jeritan kecil Lia buat aku tersedar. “ OH MY GOD!” Lia menekup mulut lalu...

JANGAN TINGGALKAN AKU ZAMAN KANAK KANAK..

Rossamiera Rosli

Hi semua...saya ros a_k_a watak dalam cerita ini...kalau pembaca semua nak tahu kisah ini adalah...

started to love you

raina syaf

Syafiq, mula2- nya, dye bertemu ngan seorang gadis yg tiba2 menarik perhatiannya. Dye pun x tahu...

Teman Menjadi Cinta

silv3rhunt3r

Megisahkan tentang dua orang kembar pindah ke kolej yang baru. Mereka terserempak dengan dua orang...