HANYA DIA YANG AKU CINTA

NAEYD.L

Romance Series 205115

4.9 (981 ratings)

Synopsis

RAISHA EMELDA seorang gadis dari keluarga sederhana. Pertemuan tanpa diduga dengan Zafril Haqeem telah menghuru-harakan hidupnya. Tambahan pula, ibunya bekas pembantu rumah di rumah banglo milik Puan Zulaika dan Tuan Badrol. Kematian ibunya membuatkan dia terpaksa tinggal bersama bekas majikan ibunya. Takdir Tuhan tiada siapa mampu menghalang. Raisha bertemu jodoh dengan Zafril. Tetapi dia tidak bahagia. Dalam Raisha mengharungi dugaan hidupnya. Allah menyemaikan kasih di dalam hati suaminya. Zafril akhirnya jatuh cinta dengan isterinya. Namun, dugaan datang melanda. Cinta pertama Zafril datang kembali. "tak payah nak explain apa-apa. Sha dah tahu semuanyaaa, sampai hati abang kan? Buat sha macam m ni, sha percayakan abang tapi abang tipu sha hidup2, kalau sha tahulah abang nak mempergunakan sha, sha tak kan khawin lah dengan abang!" - RAISHA EMELDA "ok abang minta maaf, abang tahu abang salah, bagi abang peluang untuk jelaskan semuanya.- ZAFRIL HAQEEM


Rate this story

Share this novel

Anis Insyirah
2021-08-03 

maaf menganggu, jemput singgah baca novel saya Road To Happiness, thanks

SHA
2021-07-26 

Hai semua,saya nak tumpang promote karya saya yang bertajuk 'grateful',jemputlah baca ramai┬▓ karya saya,thanks.

Iman SYAZWANY
2021-07-24 

jemputlah baca novel saya appear in front of me

NAEYD.L

1750 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

DI SINI KITA BERTEMU

AIN YUNNI

Pilihan terakhir

Penamawa

Sumpah

DindaCute_

cinta tanpa sengaja

Maizatul Mikhail