SECOCOK

A. AAISHA

Romance Completed 19353

4.6 (76 ratings)

Synopsis

“Yes, you nak apa?” malas saja Armana menyoal. “I’m sorry… I’m really busy right now… tak ada masa nak layan your call.” Seketika dia mengiakan saja setiap patah yang keluar dari bibir Farah. “Suka hati you lah… Assalamualaikum.” Gagang sudah diletak. Pandangannya kembali bertaut dengan seorang yang merenungnya dengan tajam sekali. Dengan renungan yang tajam begitu, rasanya semakin tertusuk dan terpaut hatinya. “Encik Perkasa…” serius sekali suara Cantik. Segarit senyuman pun tidak terukir di bibir. “No personal matter while we’re discussing business here. Harap awak faham dan jangan buang masa saya dengan sia-sia.” Membulat biji mata Armana. Tidak percaya si cantik. Cantik itu menuturkan ayat berbau amaran untuknya. Sedangkan dia adalah klien mereka. Mana boleh cakap dengan nada sebegitu. Ikutkan hati, akan di sound saja si Cantik itu. Tapi, ikutkan hati juga… tengok wajah cantik itu, tak jadi nak marah.


Rate this story

Share this novel

Miss Honey
2020-09-25 

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

M.A.Z
2020-09-22 

hi.. jemput baca novel selamanya yang pertama. jom singgah follow sekali. tq :)

E.zah
2020-09-19 

Jemput baca my first novel 'Petunjuk JODOH', hope you guys enjoy it :)

A. AAISHA

9397 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BICARA PADA BINTANG

IZAZA HAG

“Tak bosan dengan lawak saya?” “Tak.” “Tak benci saya?” “Tak.” “Tak...

Semua Sebab Cinta...

aisyah

Dia wanita yang membencikan cinta.Baginya cinta merupakan satu seksaan buat seorang insan. "Saya...

Maafkan Aku Kerana Mencintaimu

Ayrash Edryanna

Biarkan Masa Tu Berlalu Membawa 1001 Kesedihan, Keperitan, Dan Keseksaan. Tetapi, Masa Yang Berlalu...

Dia.. Belahan Jiwa

whitelily

Cinta selepas yang pergi tiada lagi dalam hati. Tapi bila yang datang, mengubati dan menjadi...