SECOCOK

A. AAISHA

Romance Completed 14873

4.6 (69 ratings)

Synopsis

“Yes, you nak apa?” malas saja Armana menyoal. “I’m sorry… I’m really busy right now… tak ada masa nak layan your call.” Seketika dia mengiakan saja setiap patah yang keluar dari bibir Farah. “Suka hati you lah… Assalamualaikum.” Gagang sudah diletak. Pandangannya kembali bertaut dengan seorang yang merenungnya dengan tajam sekali. Dengan renungan yang tajam begitu, rasanya semakin tertusuk dan terpaut hatinya. “Encik Perkasa…” serius sekali suara Cantik. Segarit senyuman pun tidak terukir di bibir. “No personal matter while we’re discussing business here. Harap awak faham dan jangan buang masa saya dengan sia-sia.” Membulat biji mata Armana. Tidak percaya si cantik. Cantik itu menuturkan ayat berbau amaran untuknya. Sedangkan dia adalah klien mereka. Mana boleh cakap dengan nada sebegitu. Ikutkan hati, akan di sound saja si Cantik itu. Tapi, ikutkan hati juga… tengok wajah cantik itu, tak jadi nak marah.


Rate this story

Share this novel

Cik Nitaf
2020-08-05 

jemput baca cerita saya " Mr.Hot Stuff " . please support me sbb saya baru je dlm Novel Plus ni

Nia Azmi
2020-05-22 

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

Aisyah
2020-04-17 

bestnyaa..hahahhaa..so sweet..

A. AAISHA

8613 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

SETELAH CINTA ITU PERGI

AIRKNIGHT

Berjayakah sofia menemukan cinta sejatinya ataupun mendara sehingga tua saksikannya dalam setelah...

PERASAANKU PADAMU

HAZIF HMD

Oman masih terdiam ditalian, air matanya dah pun mengalir sejak dari tadi. Puas dia cuba menahan...

cintaku untuk si phobia

it's me AZ

Amira Syazwany pernah mengalami masa lampau yang gelap. Dia menjadi phobia pada lelaki. Disebabkan...

RUDY DAN JULIA

AZEA LUNA

Hidup aku ibarat lautan ada ketikanya tenang tanpa sebarang masalah. Dan ada ketikanya ibarat badai...