Apa Ke Gila Perempuan Tu?

syahdu olva

Romance Completed 96832
5
(503 ratings)

Synopsis

“Apa ke gila perempuan tu?" Itulah ayat yang timbul apabila Daniel Hakim terjumpa empat mata dengan seorang perempuan ditempat yang tak masuk dek akal. Mata Daniel Hakim telah melekat ke bahagian kiri dada budak perempuan itu. Tanda nama itu yang menarik perhatiannya. Sayang Seroja! Cengkaman di mulut Daniel lebih kuat, 'Apa! Ingat nak sangat tengok dada dia ke? Sorry!!!' Daniel Hakim seorang peguam cukup lantang melontar hujah dalam mahkamah kena serang dengan budak perempuan sekolah menengah. Pada sesiapa yang kenal kehebatan Daniel Hakim pasti ketawa tak mampu nak berhenti. Tapi... tergamam seketika Daniel Hakim. Kenapa Sayang Seroja suka terbabit dengan perkara-perkara gila? Daniel Hakim tidak berdiam diri lagi. Di hadapan mata-mata yang ada, “Sayang Seroja ni... bakal isteri saya. Jangan berani datang dekat lagi. Kalau tak, I'll see you in court..."


Share this novel

Rate this story


Comments

La Mea Achiko
2023-11-17 

hi, jemput baca karya terbaharu saya, Fathur Rahman ❤️

lalacute
2023-11-15  1 Replies

rinduuuu syg seroja dan dee... bila sambung season 2 sis

Lensa143
2023-06-07  1 Replies

tak phm.. novel kat sini nk baca kne bayar ke..

syahdu olva

611 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience