Cold blooded killer

jackvog82

Romance Series 10344

4.9 (93 ratings)

Synopsis

Novei ini mengisahkan tentang seorang pegawai polis wanita bernama Adriana. Dia merupakan seorang pegawai polis yang dedikasi dan telah berjaya menyelesaikan banyak kes dengan penuh jayanya. Namun, kewibawaannya tercabar apabila terpaksa berhadapan dengan Max franco, seorang pembunuh kejam yang berdarah dingin. Kesemua mangsanya melibatkan wanita muda yang berkerjaya sebagai model. Mereka akan di perkosa serta di siksa sebelum di bunuh dengan penuh kejamnya oleh Max franco. Meskipun, sudah di ugut oleh si pelaku Adriana masih berdegil ingin meneruskan jugak penyiasatannya itu. Max franco mulai sakit hati dan menyasarkan Adriana sebagai mangsa terbarunya dengan merancang ingin menculik pegawai polis wanita tersebut. Tetapi rancangan telah di gagalkan oleh adik kembarnya, Eric franco. Eric telah membantu Adriana melarikan diri tetapi Max franco telah berjaya mencekup mereka berdua. Tanpa belas kasihan Max franco telah membunuh Eric di hadapan Adriana lantas menculik dirinya semula. Apakah yang terjadi seterusnya? just read until finish dont forget give a comment and add my story in you libarary!....


Rate this story

Share this novel

Ebomayoi
2020-07-28 

jack u hilang lgi ker...

Nen Zarina Asma
2020-07-19 

Ble nk update cte ni

anisalin
2020-07-08 

bila nak update...hmmm :(

jackvog82

356 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kamu seorang

Crazy_Girl108

"Hairi hamin,saya nak tanya awak.Apa yang awak buat kat rumah saya ni.Okay,awak cakap sebab awak...

Pimpin Aku Ke Syurga

Maya Mohamed

Syahzani Amar, lelaki yang mengamalkan gaya hidup songsang. Segala yang dilakukannya hanyalah demi...

first love?

tulisanhati_

kalau dah terpikat, mestilah akan terus terikat. Itulah Nadia, buat pertama kali dia jatuh cinta...

PERGI JAUH

ADEQ NASHA

“Kenapa you nak pergi rumah dia?” tanya Badrul. “Niel yang jemput I. Hari ni birthday dia....