ISYARAT JATUH HATI

FARHANA ADIBA

Romance Completed 18675

4.8 (138 ratings)

Synopsis

“Kau bawak aku datang sini buat apa?” Soal Airil dengan muka tegang. Mana tak tegang. Dia baru balik dari outstation dan aku terus ajak dia datang sini tapi dalam membebel-bebel tu, dia ikut jugak aku datang sini. “Hari ni aku nak make over!” “Hah?” “New clothes, new shoes, new hair, new make-up and new Alya Amani!” Aku senyum lebar. Sekarang ni aku dah bertekad. Aku nak ubah penampilan aku sebab aku rasa lelaki hanya sukakan perempuan yang cantik dan bergaya. Kalau aku terus macam ni, alamatnya sampai ke tua la aku membujang melainkan Airil tiba-tiba cakap dia nak kahwin dengan aku. Erk, kahwin dengan Airil? Macam tak best je bunyinya. “Untuk?” “Hmm… saja.”


Rate this story

Share this novel

fadlina
2020-10-01 

jemput datang baca novel saya vampire detective

M.A.Z
2020-09-22 

hi.. jemput baca novel selamanya yang pertama. jom singgah follow sekali. tq :)

E.zah
2020-09-19 

Jemput baca my first novel 'Petunjuk JODOH', hope you guys enjoy it :)

FARHANA ADIBA

9397 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Bukan Cinta Blue Rose

Nurina Zara

Elora Miyuki dan Edrian Rifqi. Sejak awal pertemuan mereka sudah mengisytiharkan perang antara satu...

Saat Kau Tiada

Risudazai

Menghintung Hari, Menunggu Dirimu

Keikhlasan Cintamu

Nana

perjalanan hidup yang berliku tidak akan terus berliku tetapi dengan kehendak Allah semuanya akan...

Andai itu Mahumu...Aku pasrah

Cik Hijau

Ku sangka panas hingga kepetang.. rupanya ribut melanda hati... Sampai hati nya sang suami yang...