ISYARAT JATUH HATI

FARHANA ADIBA

Romance Completed 9986

4.9 (97 ratings)

Synopsis

“Kau bawak aku datang sini buat apa?” Soal Airil dengan muka tegang. Mana tak tegang. Dia baru balik dari outstation dan aku terus ajak dia datang sini tapi dalam membebel-bebel tu, dia ikut jugak aku datang sini. “Hari ni aku nak make over!” “Hah?” “New clothes, new shoes, new hair, new make-up and new Alya Amani!” Aku senyum lebar. Sekarang ni aku dah bertekad. Aku nak ubah penampilan aku sebab aku rasa lelaki hanya sukakan perempuan yang cantik dan bergaya. Kalau aku terus macam ni, alamatnya sampai ke tua la aku membujang melainkan Airil tiba-tiba cakap dia nak kahwin dengan aku. Erk, kahwin dengan Airil? Macam tak best je bunyinya. “Untuk?” “Hmm… saja.”


Rate this story

Share this novel

SyiRa SaZini
2019-12-17 

bestt

ACHIK
2019-10-26 

best ermmm.Kalau ada masa jemput baca novel achik juga,tq

LIZLI V.
2019-08-28 

Best citer ni. Jangan lupa singgah pulak ke wall saya. Ada novel baru saya #TERIMA HATI INI

FARHANA ADIBA

8625 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Tuhan Aku sayang dia.

Farah Ismail

Farah yang melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah sarjana muda berada di tahun akhir di UITM...

Promise me, Sayang..

DindaCute_

Melissa Amani, cinta yang membutakan sanggup menyerah makhotanya kerana satu sebab. Cinta. Namun...

CINTA - KUASA HAMSTER

HYERA

Apabila Edlin mendapat hamster barunya dia belajar bagaimana cintakan boleh membebaskan anda,...

TEMUJANJI YANG TAK DISANGKA

AJIB

Sampai togel limau seulas itu aku buang uratnya, kemudian aku kupaskan lagi kulitnya supaya yang...