Tundukkan My Mr.Dingin (C)

MYsteriuS06

Romance Completed 144456

4.9 (787 ratings)

Synopsis

Seorang mulut murai dan seorang lagi dingin bagaikan Ais ? Boleh ke mereka bersatu ? Nisa seorang gadis cantik dan tak pernah kenal erti 'Diam' mengambil keputusan untuk bekerja disalah satu syarikat terbesar dikuala lumpur untuk menjadi salah seorang Arkitek perempuan di syarikat itu namun dirinya terpaksa mengikut arahan Tuan Zafriel A.k.a CEO di syarikat itu memaksa Nisa untuk menjadi P.A kepada lelaki itu. Bagai bulan jatuh ke riba .Nisa yang pada pertama kalinya melihat Zafriel sudah terpegun dengan ketampanan lelaki itu dengan hati yang berbunga-bunga terus sahaja menerima Cadangan Tuan Zafriel agar dia menjadi P.A kepada lelaki itu. "Tu dia..Garang nya..Ni Tuan saya nak Cakap sikit .Kalau Tuan garang lagu ni saya confirm Seorang pun takkan nak kat Tuan.Senyum lah sikit baru hati saya pun caiq.." -Nisa Diandra. "Keluar ! " -Tuan Zafriel Khairy "Amboi masih garang..Tak pa saya keluaq tapi kan tuan ..Tuan hari ni segak ..Aurmm" -Nisa Diandra. "Nisa...!!!!" -Tuan Zafriel Khairy Nisa Diandra? Nampak bahagia diluar namun tidak didalam hati seorang lelaki Misteri sentiasa berada di dalam fikirannya membuatkan dia sentiasa di belenggu kenangan lama ditambah lagi setiap hari dia sentiasa merasakan lelaki itu mengikuti nya ,membuat kan perempuan itu sentiasa ketakutan jika bersendiri . Kehadiran Zafriel dihati Nisa membuatkan dia sentiasa kuat dan sentiasa dalam keadaan selamat dari hari ke hari perasaan itu bertukar menjadi sayang namun adakah Zafriel juga merasakan apa yang dia rasa selama ini ? Mampukah dia menundukkan Mr.Dingin yang dia cintai ? "You memang suka pok pek..Pok pek je ke setiap masa? Tak penat ke mulut you tu ? Tak pernah ke rasa nak diam ? sebab I rasa telinga I Ni dah tersumbat dengar you bercakap je dari tadi." -Tuan Zafriel Khairy "Erm..Tuan belum kenal lagi siapa saya ..Kalau tiba masa saya diam.saya diam untuk selamanya.."-Nisa Diandra MYsteriuS06 ©


Rate this story

Share this novel

Areun Aqis
2021-01-14  1 Replies

Tumpang promote novel cinta terpaksa by Syafiq Fadzil

novel_lovers
2021-01-12  1 Replies

^_^ (^^)??

novel_lovers
2021-01-12  1 Replies

cerita bez tp byk part yg tak releven.. lebih2 lg masa liz kena culik n selepas tu,part pregt pun aduhh xkan smnggu kawin dah boleh detect pregt? pregt 3@4 hari ka? 1 g zaf tu betul2 kaya ka? lngsung x guna kekayaan dia pun,????.. apa2 pun jalan crita best cuma ada sikit ja perlu pmrhatian..teruskan berkarya ya dik,thank you..????????

MYsteriuS06

1071 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jangan Benci Nanti Sayang

N0i

ITU INI LOVE

NOUR-EL SHA

DAN BILA KAU LIHAT

HAZIF HMD

ANTARA DUA

AJIB