KITA YANG MERASA

IZAZA HAG

Family Completed 3725

3.9 (11 ratings)

Synopsis

“You janji dengan I, nak hidup dan mati dengan I, mana janji manis you tu Hareez?” “Itu dulu Katrina, I dah bosan dengan you. You asal balik je, tuduh I macam, I sayang Myra lah, itulah, inilah, I fed up hidup dengan you.”


Rate this story

Share this novel

"liz"
2020-02-17 

tersentuh hati membaca...berlinangan sudah air mata.kalau diolah sikit lagi,confirm jatuh air mata tu...apa2pun tetap best

Ginny
2020-02-04 

Jemputlah baca novel saya yaa?

mar
2018-04-26 

okeylah...simple aje jln citanya.

IZAZA HAG

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

SNOWBALL

AJIB

Di kebun, panas mentari begitu memeritkan kulit Pak Cik Mus. Topi jerami yang dipakai sepertinya...

RENTAK JALANAN

SKAR JEN

Di sini adalah tempatku, hari-hari yang tersisa penuh kebebasan ku habiskan di sini. Mendengar...

Anugerah Terindah

lilys

'You are the most beautiful gift that has ever happened to me. You are not a...

XYZ

NOUR-EL SHA

Melewati semilir angin malam dengan sejuta kebisingan suara mobil ambulans membuat udara ini begitu...