KITA YANG MERASA

IZAZA HAG

Family Completed 12375

4.3 (25 ratings)

Synopsis

“You janji dengan I, nak hidup dan mati dengan I, mana janji manis you tu Hareez?” “Itu dulu Katrina, I dah bosan dengan you. You asal balik je, tuduh I macam, I sayang Myra lah, itulah, inilah, I fed up hidup dengan you.”


Rate this story

Share this novel

Nusya Awang
2020-07-05 

Tiada apa yg lebih perit selain daripada terpaksa berpisah dengan keluarga. Tetapi syukurlah mereka sudah bersatu kembali. Best. (^_^)

Arra faera
2020-06-03 

support Novel saya My Kerek or robot Husband dan tinggalkan komen tq

PepperMint
2020-05-28 

Support novel saya Unexpected Miracles

IZAZA HAG

8312 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Insafnya Seorang Anak...

Alyaa Batrisyia

Cerita ini mengisahkan tentang seorang gadis bernama Humairah. Dia sangat membencikan ibunya iaitu...

Derita hati seorang ibu

Wawa Rahman

'akan jatuh talak jika kau melangkah keluar dari pintu ini' - shamim aisya hanya mampu menitiskan...

TAKDIR

Maimdanis

Zahra dilahirkan dalam keluarga yang sederhana.Dia tinggal bersama ibu bapanya dan adiknya...

SELUBUNG PILU

FAIZAH NADMAH

“Cuba Sarah dengar cakap Ibu ni sekali-sekala. Apa faedahnya Sarah menyewa dengan dia orang?...