DIA BUKAN SKANDAL

Suhaila

Romance Completed 197690

4.8 (1443 ratings)

Synopsis

“She’s not my scandal, she’s my bride to be” - Khairil Izhan. Mampukah cinta mereka bertahan.. Mampukah mereka mengharungi dugaan yang sentiasa mendatang. Mampukah mereka untuk terus berbahagia dengan cinta mereka. Mampukah Nurin Umaira menjadi isteri Khairil Izhan jika dia dkatakan hanya skandal, sedangkan keluarga Khairil Izhan sudah ada calon isteri yang lebih sesuai buat lelaki itu. – Khairil Izhan ?? Nurin Umaira : Dia Bukan Skandal. “You, tinggalkan something kat dalam ni, Umaira.” Dia yang sudah bersandar di kereta Umaira, mengangkat tangannya ke dada. “I memang tak boleh lepaskan you, sebab you dah porak porandakan hati I. I ni jiwa kental, tapi tiba-tiba you buat hati I jadi lembik.” – Khairil Izhan. “You marry her, daddy restu. Tapi kita buat ikut adat. Buat masa ni, kita biarkan keadaan slow down dulu. Ni tengah kecoh, kesian Umaira ni kena tuduh jadi skandal CEO.” – Tan Sri Sufrie "Nak ajak Nurin Umaira kahwin lari kat Thailand. Kalau dapat malam ni lagi bagus. Rindu kata, dia dah tak tahan nak peluk Nurin Umaira. Cinta kata dia dah tak sabar nak cium-cium Nurin Umaira.." – Khairil Izhan.


Rate this story

Share this novel

Dayana Daris Aim
2021-06-14 

Assalamualaikum..suka suka sangat jalan cerita ini..penuh dengan kasih sayang, kejujuran, kesetiaan, cinta yg tulus, dendam yang diakhiri dgn keinsafan dan kasih sayang..plzz terbitkan jadi buku novel..sy suka sngt cerita ni..n kalau di buatkan drama mesti meletop..TAHNIAH KEPADA PENULIS..ANDA HEBAT N TERBAIK..

Niezza Kamarulzaman
2021-06-13 

nice,romantic...

Nor Ain
2021-05-24 

kenapa saya xbole baca

Suhaila

821 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JUJUR KU CINTAIMU

FIZAH NADMAH

Aku Hanya Milikmu

Eymaa Husna

BEBASKAN AKU

FFNNMAH

Langit Masih Ikhlas

PYNatMouri