DIA BUKAN SKANDAL

Suhaila

Romance Completed 147561

4.8 (1306 ratings)

Synopsis

“She’s not my scandal, she’s my bride to be” - Khairil Izhan. Mampukah cinta mereka bertahan.. Mampukah mereka mengharungi dugaan yang sentiasa mendatang. Mampukah mereka untuk terus berbahagia dengan cinta mereka. Mampukah Nurin Umaira menjadi isteri Khairil Izhan jika dia dkatakan hanya skandal, sedangkan keluarga Khairil Izhan sudah ada calon isteri yang lebih sesuai buat lelaki itu. – Khairil Izhan ?? Nurin Umaira : Dia Bukan Skandal. “You, tinggalkan something kat dalam ni, Umaira.” Dia yang sudah bersandar di kereta Umaira, mengangkat tangannya ke dada. “I memang tak boleh lepaskan you, sebab you dah porak porandakan hati I. I ni jiwa kental, tapi tiba-tiba you buat hati I jadi lembik.” – Khairil Izhan. “You marry her, daddy restu. Tapi kita buat ikut adat. Buat masa ni, kita biarkan keadaan slow down dulu. Ni tengah kecoh, kesian Umaira ni kena tuduh jadi skandal CEO.” – Tan Sri Sufrie "Nak ajak Nurin Umaira kahwin lari kat Thailand. Kalau dapat malam ni lagi bagus. Rindu kata, dia dah tak tahan nak peluk Nurin Umaira. Cinta kata dia dah tak sabar nak cium-cium Nurin Umaira.." – Khairil Izhan.


Rate this story

Share this novel

Noor Fadzila Ahmad
2020-11-14 

yaa dah tamat..pegakhiran yg gembira...

Sabariah Ahmad Ina
2020-11-14 

best n menarik jln ceritanya....penulisan yg bgs mudah dfhmi n santai,moga terus berjaya

Aryanie
2020-11-13  1 Replies

Tahniah... best sgt cerita ni. Jalan cerita yang menarik, penulisan yang bagus, santai, seronok, teruja, happy, sedih semua ada. Kisah kekeluargaan yg ada disekeliling kita. Tahniah skali lh, teruskan berkarya kerana karya anda buat pembaca menjiwa watak dan ada unsur2 nasihat yg berguna. Good luck Penulis.

Suhaila

621 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jangan tinggalkan saya

Mrs.Novembers

Kesetiaan berakhir kematian

Min

Janji Yang Terlerai

Ahay

Kimchi Untuk Awak!

Neverrrr