ANGAU

FIZAH NADMAH

Humor Completed 4746

4.5 (48 ratings)

Synopsis

“Hodoh macam katak!” Suara mereka bagai berulang di telinga. “Macam murah aje.” “Puteri katak!” “Hahaha!” “Hodoh.” “Leo nak ke perempuan macam tu?” Aku tak cintakan Leo. Aku ni budak-budak lagi. Heh. Ada hati nak fikir pasal cinta, ibu hantar aku sekolah untuk belajar. Bukan bercinta. Dahlah muka aku hodoh, sibuk nak jatuh cinta. Huh!


Rate this story

Share this novel

Qaisara Alisyah
2019-08-04 

At last dia jadi cantik juga ke??????aku tak faham cerita ni ......tapi kan last chapter tu apa maksud dia....aku tak faham langsung .....

SyiRa SaZini
2019-03-20 

ok lahh

eshalyna
2018-11-12  1 Replies

ape tajuk novel yg sebenar??

FIZAH NADMAH

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

YES BOSS!

SKAR JEN

“Dia suruh aku pergi beli makanan untuk dia. Dia nak aku cepat supaya dia tak kebulur. Bengang...

ON ATAU OFF?

AJIB

Exam MUET baru je habis…Lega gila rasa nya..Hmmm..ye la tu..Legalah sangat,padahal final exam...

magis kota

puteri nur batrisyia

kisah menceritakan tentang sejarah malaysia yang sudah lama atau lagenda...

AKANKAH MUNGKIN

DD WAHAB

“Ini biodata lelaki tu. kalau Ayla nak tahu lebih lanjut, Ayla boleh je call no yang dia bagi...