ANGAU

FIZAH NADMAH

Humor Completed 7310

4.5 (52 ratings)

Synopsis

“Hodoh macam katak!” Suara mereka bagai berulang di telinga. “Macam murah aje.” “Puteri katak!” “Hahaha!” “Hodoh.” “Leo nak ke perempuan macam tu?” Aku tak cintakan Leo. Aku ni budak-budak lagi. Heh. Ada hati nak fikir pasal cinta, ibu hantar aku sekolah untuk belajar. Bukan bercinta. Dahlah muka aku hodoh, sibuk nak jatuh cinta. Huh!


Rate this story

Share this novel

wawa
2020-05-11 

Hi guys .. tumpng promt .. baca la karya saya . PILIHANKU .. support me. Semoga dimurahkn rezeki??

Aisyah Mysara
2020-05-02 

Aku x faham ending cerita ni ??????

Qaisara Alisyah
2019-08-04 

At last dia jadi cantik juga ke??????aku tak faham cerita ni ......tapi kan last chapter tu apa maksud dia....aku tak faham langsung .....

FIZAH NADMAH

8286 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

kampung pak samad hitam

Lydia Dia

ada tiga orang pemuda kampung dari kuala lumpur datang ke kampung pak Samad hitam mereka...

Kali Pertama Ku Cintaimu 1- (Eryna & Hafiy)

Nur adriana Batrisya

"Roomate Awak Kat sini" Aku Terkejut. Tiba Sahaja, Roomate Laki. Ewww taknak Aku. "Ermmm.. Bukan...

Jatuh Cinta Akhirnya

Mina

“Opocot ko!” Dian terkejut hingga melatah. Fail di tangannya jatuh bertabur di atas...

Imamku Gynophobic

Ais-ar

Sila baca Summary ni dulu sebelum membaca!!Yusuf Imani seorang lelaki yang takutkan perempuan...