Hero Pujaan Dinda

hernazulaikaa

Romance Series 136302

4.9 (558 ratings)

Synopsis

Kesakitan yang ditanggung olehnya memberi impak besar dalam dirinya . Tidak pernah sikit pun dia berlaku curang , tapi apa salah dia sampai ditinggal begitu ? Namun kehadiran seseorang jejaka mengejutkan dia tatkala jejaka itu bersetuju ingin menikahi dia . Tidak pernah sedikitpun terlintas dihatinya untuk mengahwini lelaki yang bergelar sepupu . Setiap masalah yang datang pada raihana , dia lah yang muncul dan menjadi hero buat raihana . Raihana cuba elak dari lelaki itu , tapi lama-kelamaan hati raihana bagaikan rama-rama tatkala pandangan yang diberi oleh lelaki tersebut . Ya , dia akui yang dia pernah jatuh hati pada lelaki yang bergelar sepupu . Tapi cinta itu telahpun pudar ditelan bumi sejak cintanya tak dibalas , namun siapa cinta itu hadir semula . Walau macam mana sekalipun , raihana terpaksa bertahan dengan sikap bekas tunang suaminya yang ingin menghancurkan rumahtangganya . Raihana akur dengan ketentuan Allah , demi kepentingan bahagianya , dia terpaksa pergi tinggalkan suaminya buat sementara waktu . Adakah ariel mampu bertahan untuk menunggu kepulangan isterinya ? "Percayalah , hanya sayang sorang sahaja yang ada dalam hati abang . Tak pernah terlintas pun dihati abang nak menduakan sayang ." - Ariel Hamka "Dan dalam hati saya jugak hanya ada abang sorang sahaja yang bertakhta . Kerana abang , hero yang saya cari selama ni ." - Sara Raihana


Rate this story

Share this novel

dania Izzati
2020-12-23 

Assalammualaikum, tumpang promote ya Kak Herna. Jemput baca novel Saya iaitu Dia Mikanadira dan My Gangster wife

Ardeena Safiyya
2020-12-12 

Assalamualaikum dan hai, jemput baca novel saya yang bertajuk 'My Hubby, My Prince Charming'. Harap dapat menarik perhatian anda, terima kasih ^_^

MYsteriuS06
2020-12-08 

Aslm ..hai kalau korang semua sudi jom baca "tundukkan my mr.dingin" ..jgn lupa komen&follow tq..^_-

hernazulaikaa

483 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

My obsession is you

Mecxira

syurgaku

iamnaf_

Siapa Jodohku? huh..dia?

Farbel

TERIMALAH DARIKU

FADZ B