Lelaki

Mikael Sahaja

Humor Series 6070

4.8 (26 ratings)

Synopsis

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira.


Rate this story

Share this novel

lameachiko
2019-09-26 

jemput baca novel saya :)

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

fiey
2019-07-31 

klo hari2 kena bluetick. mesej x nk baca. tpi bila jumpa mcm nothing happen. pastu sakat dia ada pompuan lain. padahal seme org tau dia x de org lain. dia nk apa sbenarnya?

Mikael Sahaja

8312 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Putera Highschool vs Puteri Highschool

Nana Azmie

"Kau ni apasal weh? Ingat kau tu anak Tan Sri kau tu dah cukup bagus lah ? sedar tak yang Tan Sri...

Malu-Malu Kucing

Mox

Datin itu menarik tangankku, berderau darah aku melihat susuk tubuh manusia di sebelah aku. Dia...

Dia Mamat Skema

Nur Minna

Best ke bercinta zaman sekolah? soalnya ingin tahu. maklumlah, Syed Muhammad Khairil Irfan kan tak...

Untuk Dia Yang Selalu Menanti

Sarah Aaisha

Ya Allah, ibu… sayunya hati ini bila mendengar kata-kata maaf dari ibu. Bukankah Kira yang...