Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

Romance Completed 18919

4.9 (346 ratings)

Synopsis

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!”


Rate this story

Share this novel

Aqies Ketot
2020-02-13 

first ii baca mcm tak best sbb bdk ii salah kan?haha pastu bila baca tak henti ii makan pon tak sbb nk baca novel ni..hati ni rasa nk menjerit sbb seronok sgt jalan cerita dy,haha cikgu kawin dgn murid dy haha..ap ii pon novel ni best gila tak tipuu..ada sambungan lagi ke sis?mintk ii la ad sambungan lagii hihi..

sofeaamell
2020-01-08 

bestnya?? happy ending & happy family at last

siti l
2019-12-22 

best gile cerita

Ieyra Aqish

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Belaian Jiwa

A. ZLKHA

"Senang2 kau perempuan. Gunakan aku. Kau pikir aku sapa ? Aku da pasang spy. Ikut ke mana kau...

Biarkanku Bersandar

Lya Dayana

'Annisah.. you crying.'Edil Hakeem mengelap air mata yang masih mengalir itu. 'Awak.. pinjam bahu...

Cinta Ini Membunuhku

Lara Saskia

"Shes the one in his heartand no one can have it!!!" ...... Woman was made from the rib of...

12 Bulan Mencipta Cinta

Elmyra Almy

"Saya tak mahu kahwin! Saya dan Afifah tidak ada perasaan. Mengapa pakcik nak aniaya anak pak cik...