Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

Romance Completed 38571

4.9 (414 ratings)

Synopsis

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!”


Rate this story

Share this novel

Guest User
2020-06-15 

pening bce English dia berterabur.... btl2 Google translate

Noorasyikin Shikin
2020-05-31 

best novel ni

Jainon Hj Amit
2020-05-30 

seronok

Ieyra Aqish

8312 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TAKKAN PERNAH BAHAGIA

DHIA MARNI

Ingin saja dia berputus asa. Tapi, apabila memikirkan kesakitan yang dihadiakan oleh Hareez dan...

Cinta Untuk Dia

Seripah

Maria membuka mata nya. Terasa ada tangan yang memeluk pinggang nya. Terkejut beruk dia apabila...

Realiti Sebuah Mimpi

Hana Zuria

Hatiku tidak senang apabila mendengar nama isteriku disebut bersama-sama City Hospital. Adakah ini...

Ceritera Cinta

Arjunahati

Mereka dijodohkan atas pilihan keluarga, demi persahabatan orang tua yang terjalin. Mereka bertemu...