THE GAMES 2

NURSHAZA

Zombie Completed 2980

4.5 (17 ratings)

Synopsis

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?” bertubi-tubi pertanyaan Mica membuatkan Mikael berkerut manakala Zara terdiam. “Apa yang kau merepek? Zombi kebenda? Ni mesti kau banyak main game zombi kan sampai kau cakap meraban je ni?” gelak Mikael. Zara mencubit perut Mikael. “Ni pusat kuaritin.” berkerut Mica cuba memahami apa yang disampaikan oleh Zara. “Pusat kuaritin untuk apa? Kenapa dengan aku kena kuaritin?” tanya Mica lagi. Zara mengeluh.


Rate this story

Share this novel

Ginny
2020-02-03 

Best sangat ! Jemputlah baca novel saya yaa?

LIZLI V.
2019-09-02 

Hai saya nak bagitau yg cerita anda memang best. Salam dari saya. Jangan lupa pula baca cerita saya ye. #Terima Hati ini

Miss_queenroses
2019-02-12 

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi"

NURSHAZA

8288 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

THE UNEXPECTED

NURSHAZA

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah...

THE GAMES 2

NURSHAZA

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?”...

THE GAMES

NURSHAZA

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih...

CHAOS

NurShaza

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat...