MUZIK CINTA

AIN YUNNI

Romance Completed 25051

4.7 (144 ratings)

Synopsis

“Perkara semalam tak sepatutnya berlaku. Kita tak saling mencintai. Aku tak mencintai kau dan aku yakin kau juga terpaksa merelakan sebab kau terhimpit dengan tanggungjawab kau sebagai seorang isteri.” Ucap Fakhri sambil memandang tajam kearah Lea.


Rate this story

Share this novel

Hoonie
2020-06-30 

character development ada, jalan cerita menarik, ending pun tertutup rapi. Tapi sebenarnya, rasa mcm nak tumbuk dulu Fakhri tu. Ndak puas saya. Kalau sya abng Lea sudah dihantam Fakhri tu. Kalau ndak boleh jadi suami yg baik, ceraikan. Jangan seksa anak orang, permata di hati ibu bapa. Aduh, masih geram pulak.

Liza Selamat
2020-06-25 

best

Ayla
2020-05-21 

Best,jemput baca novel saya,Forever Mine dan Growl buat peminat Kdrama.Teruskan berkarya dan support saya ya.

AIN YUNNI

8388 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ORANG SEBELAH

FIZAH NADMAH

Aku sedar banyak gelaran aku dapat, katak bawah tempurunglah, jual mahallah, tapi kalau kau nak...

DALAM HENING HATI

AIN YUNNI

“Tidurlah Amira sayang. Semoga mimpikan abang Hazimi awak tu. Nanti kalau jumpa dia dalam mimpi...

Hello,My Prince!

Yellow

"How come you're here?" -Luke "Saya sebenarnya tersesat..." -Mira Percutian yang menyenangkan...

DALAM BENAKKU

FIZAH NADMAH

“Woh woh, chill Iz. Kenapa dengan you ni. I nak tengok je girlfriend baru you tu. Kate boleh move...