Cerita Budak Sekolah

Mikael Sahaja

Humor Completed 8800

4.3 (101 ratings)

Synopsis

Bagi lelaki, perempuan ni masalah. Perempuan ni leceh. Kejap-kejap nak menangis. Lari dah la tak laju. Kalau main kejar-kejar, mesti asyik jadi je. Lepas tu nanti, mesti ada lelaki acah-acah macho offer diri nak jadi. Mana keadilan dekat situ? Mana? Aku gemuk kot. Setiap kali lari mesti mengah beb. Masa aku kena "jadi" tu, ada mana mana budak lelaki yang offer nak jadi? Haram. Gelakkan aku lagi bila aku cuba lari dan tergolek lagi ada.


Rate this story

Share this novel

NINA AHMAD
2020-06-24 

jemput baca novel saya juga tajuk love Monkey

RABI'ATUL MARDHIAH
2020-03-12 

Jemput baca novel saya bertajuk SUARA

Amielya Shariman
2020-03-07  1 Replies

lamak betul cerita nie tak update...cerita sudah best.tapi tergantung

Mikael Sahaja

8288 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Sejak Bila Aku Suka Dia

Hana Kudo

Menjadi suatu kebiasaan Lapangan Terbang Kuala Lumpur ( KLIA ) begitu sesak dengan para pelancong...

Hadiah Harijadi Buat Angah

Matahari Layu

Hari ini adalah hari Sabtu yang amat bermakna buat angah. 29 Julai 2017 genab sudah lah umur angah...

My Wife is Otaku

Maira

Heidi Shawqi sakit kepala. Menginjak umur 32 tidak menghalang dia untuk tergesa-gesa berkahwin....

Cerita Budak Sekolah

Mikael Sahaja

Bagi lelaki, perempuan ni masalah. Perempuan ni leceh. Kejap-kejap nak menangis. Lari dah...