TEMAN LELAKI INTERIM

Calyta

Romance Completed 468235
5
(9004 ratings)

Synopsis

Hana, seorang Pengurus Jenama di sebuah firma pengeluar jam tangan terdesak mahu mencari teman lelaki untuk dijadikan pasangan bagi menghadiri majlis reunion selepas mendapat tahu bekas teman lelakinya akan membawa teman wanita ke majlis tersebut. Hana akhirnya meminta penolongnya Raqeef yang pendiam dan pemalu untuk menjadi teman lelaki interim bagi menemaninya ke majlis tersebut. "Kau nak bawak si Raqeef tu pergi reunion? Eh, buat malu je beb. Kau nak show off dengan Nazeem, carilah yang berjenis sikit, yang berkarisma, yang bila orang tengok macam...Wow!! Gitu..." -Puva-(Penasihat 25%) "Raqeef tu pun wow jugak apa. Kalau buat rebranding, buang kemalu.. Ehem maksud aku, buang rasa malu dia tu, peh 10 Nazeem pun tak boleh lawan oii." -Hana- "Kalau saya berjaya bawa watak boyfriend Cik Hana, adakah saya akan diserap jadi boyfriend tetap? -Raqeef- "Kalau awak tahu siapa Raqeef, adakah awak masih boleh terima dia, Hana?" -Aariz-


Share this novel

Rate this story


Comments

Zahra Haniffa
2023-01-25 

calyta....puaaaasss baca you punya cite..x rugi beli coin..very good

nana
2023-01-22 

tumpang promote di sini. jemput baca cerita saya : RELAKAN CINTA YANG KU BERI.

Zalina Hamid
2023-01-15 

Rasa lama xjenguk dak Hana ni...ok..setel... marathon 3 Hari..

Calyta

5033 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience