MENANGIS

A. NASHA

Family Completed 8525

4.6 (20 ratings)

Synopsis

“Apa you buat? You dah gila ke? Baby ni tak bersalah, berdosa la, I tak mahu!” Bella menarik diri Redzuan. Berbisik. Kuatir Doktor itu kedengaran. “Kita berdua dah memang berdosa ok, jangan cakap soal dosa,kalau diri sendiri dah buncit!!” “Tapi I mahu baby ni!” Tegas Bella. “Mana you nak? I ke bayi tu? Kalau you nak bayi tu, kita putus! I tak mahu jadi bapak bayi tu, ok! I tak ready lagi!” Bella terkedu. Bella mengalirkan air matanya lagi.


Rate this story

Share this novel

Nusya Awang
2020-07-05 

Kesiannya. Sedih baca. Walau sekuat mana pun rasa cinta janganlah menghampiri zina.

RABI'ATUL MARDHIAH
2020-04-25 

Awak minat cerita bunian? Ilmu hitam? Jom baca novel saya bertajuk Suara!

Hampas Nyiur
2019-12-18 

good

A. NASHA

8389 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KASIH SELAMANYA

FIZAH NADMAH

Walau ribut melanda, aku akan tetap di sini utuh berdiri bersama doa dan harapan agar kau...

RENTAK JALANAN

SKAR JEN

Di sini adalah tempatku, hari-hari yang tersisa penuh kebebasan ku habiskan di sini. Mendengar...

BENCI? SAYANG?

Niesa

"Apa salah Denish " - Denish "Maaf" - Amier "aku tak kenal kau!.. aku tak pernah kenal kau!... kau...

KAMI SATU

ARJUNA

Arghhh! Aku stress. Hari ini ayah buat hal lagi. Aku nyaris diperkosa entah untuk kali yang ke...