MENANGIS

A. NASHA

Family Completed 3465

4.5 (12 ratings)

Synopsis

“Apa you buat? You dah gila ke? Baby ni tak bersalah, berdosa la, I tak mahu!” Bella menarik diri Redzuan. Berbisik. Kuatir Doktor itu kedengaran. “Kita berdua dah memang berdosa ok, jangan cakap soal dosa,kalau diri sendiri dah buncit!!” “Tapi I mahu baby ni!” Tegas Bella. “Mana you nak? I ke bayi tu? Kalau you nak bayi tu, kita putus! I tak mahu jadi bapak bayi tu, ok! I tak ready lagi!” Bella terkedu. Bella mengalirkan air matanya lagi.


Rate this story

Share this novel

Hampas Nyiur
2019-12-18 

good

jackvog82
2019-12-11 

nice story so sad. good job writer

A. NASHA

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JEJAKA BERBAJU PINK

AFFANERMA

"Ustaz baru tu sedap betul alunan zikirnya. Bila mengaji boleh meleleh air mata."Haji Ahmad ...

Why Am I Not There?

Yui

This story is about a 12 year girl who was rises differently and needed to learn again how to be...

mahligai impian

nfnazwanie

its from the real story

KASIH SELAMANYA

FIZAH NADMAH

Walau ribut melanda, aku akan tetap di sini utuh berdiri bersama doa dan harapan agar kau...