MENANGIS

A. NASHA

Family Completed 8427

4.6 (20 ratings)

Synopsis

“Apa you buat? You dah gila ke? Baby ni tak bersalah, berdosa la, I tak mahu!” Bella menarik diri Redzuan. Berbisik. Kuatir Doktor itu kedengaran. “Kita berdua dah memang berdosa ok, jangan cakap soal dosa,kalau diri sendiri dah buncit!!” “Tapi I mahu baby ni!” Tegas Bella. “Mana you nak? I ke bayi tu? Kalau you nak bayi tu, kita putus! I tak mahu jadi bapak bayi tu, ok! I tak ready lagi!” Bella terkedu. Bella mengalirkan air matanya lagi.


Rate this story

Share this novel

Nusya Awang
2020-07-05 

Kesiannya. Sedih baca. Walau sekuat mana pun rasa cinta janganlah menghampiri zina.

RABI'ATUL MARDHIAH
2020-04-25 

Awak minat cerita bunian? Ilmu hitam? Jom baca novel saya bertajuk Suara!

Hampas Nyiur
2019-12-18 

good

A. NASHA

8355 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

SYUKUR UNTUK SEGALANYA

NOUR-EL SHA

Aku memandang ke kiri dan ke kanan beberapa kali. Lagak macam menunggu marka aje aku ni. Aku...

Zahir tidak terucap

Shahnar Suriyati

Sebuah kisah perjalanan hidup seorang anak gadis yang dibesarkan dalam kemiskinan.Demi kelangsungan...

Derita hati seorang ibu

Wawa Rahman

'akan jatuh talak jika kau melangkah keluar dari pintu ini' - shamim aisya hanya mampu menitiskan...

END OF DILEMMA

IZAZA HAG

“Kau tahu aku penatkan, tak boleh tunggu ke, aku punya sukalah nak pergi malam ke, siang ke, tak...