MENANGIS

A. NASHA

Family Completed 4278

4.5 (12 ratings)

Synopsis

“Apa you buat? You dah gila ke? Baby ni tak bersalah, berdosa la, I tak mahu!” Bella menarik diri Redzuan. Berbisik. Kuatir Doktor itu kedengaran. “Kita berdua dah memang berdosa ok, jangan cakap soal dosa,kalau diri sendiri dah buncit!!” “Tapi I mahu baby ni!” Tegas Bella. “Mana you nak? I ke bayi tu? Kalau you nak bayi tu, kita putus! I tak mahu jadi bapak bayi tu, ok! I tak ready lagi!” Bella terkedu. Bella mengalirkan air matanya lagi.


Rate this story

Share this novel

Hampas Nyiur
2019-12-18 

good

jackvog82
2019-12-11 

nice story so sad. good job writer

A. NASHA

6055 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PENGUBAT HATI

AJIB

Dua sahabat yang sedang meniti usia emas bergelar siak di Masjid Kampung Sari sememangnya berkawan...

EH HANTU!

AJIB

Hadid menjerit. Semua terkejut. Ibu berlari-lari mendapatkan Hadid . Abah juga. Haikal...

Ugh!Kenapa kau?

NurEzreena

Cerita ini mengisahkan seorang gadis dan seorang jejaka yang perlu dikahwini kerana itu adalah...

Aku hampir mengalah

MuadzYusri

cerita pendek tentang diri aku