CINTA PERTAMA

MOX

Humor Completed 13705

4.7 (77 ratings)

Synopsis

“Kemalangan jalan raya, diapun terlibat dalam kemalangan tu tapi terselamat” “Emm, Sofia, mana kau tahu semua ni? Kau ada sembang dengan dia ke?” tanya Qisha was-was, dia memang sudah sedia maklum bahawa kawannya itu internet bergerak tapi kebenaran cerita itu tetap harus dipastikan terlebih dahulu. “Tak adalah, aku google je kat internet. Mak dia aktivis terkenal, dia banyak tolong pengidap-pengidap HIV kat seluruh tempat. Lagipun, dah dua minggu dia duduk kat sini. Takkanlah kau langsung tak tahu” tanya Sofia tak percaya. Qisya pula ambil turn tersengih.


Rate this story

Share this novel

Ayim Vs Lara
2020-06-30 

kenapa ada 15bab sahaja..adakah dekat situ je habis jalan cerita dia....!!!macam mana nak dapat buku ni.??

Graceia Lionel
2020-06-23 

Sedih, aku ngangis berkali kali apabila baca part last

Siti
2020-05-07 

sedih

MOX

8360 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KONGSI HATI

AJIB

Hajar tahu dia hanya bertepuk sebelah tangan. Arm langsung tidak memandangnya tetapi hatinya memang...

ROTI 80 SEN

FIZAH NADMAH

Apa yang spesialnya dengan roti 80 sen tu? Banyak yang special. Satu, aku memang peminat sambal...

Tuah Si Pengapit

Maya Illusi

"Aku happy kau akhirnya dah kahwin. Happy sangat-sangat!" Amelia menarik Dania ke dalam pelukannya....

MANA MUNGKIN

KALISA

Nazmi mengangkat tangannya. Dia mengeluarkan jari telunjuknya sahaja. Jari-jari lain dirapatkan. Ia...