Kenapa

Mikael Sahaja

Humor Completed 2325

4.5 (13 ratings)

Synopsis

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu sendiri yang tidak suka berseorangan dalam tempoh yang amat lama dan mahukan seseorang disisi tanpa mengira siapa tapi paling indah kalau dianya pasangan hidup kita yang kita tahu saat kita mahu mmenghembus nafas terakhir, dia ada disisi kita sambil bersama bersedih saat kita pergi meninggalkannya. Orang yang akan mendengar segala cerita kita sama ada benar atau karut. Walaupun kebanyakkannya adalah cerita karut. Orang yang sentiasa bersedia membantu kita sama ada waktu kita senang atau susah. Walaupun kebanyakkannya susah. Dan perasaan ada seseorang yang bersedia untuk semua itu ternyata memberikan suatu perasaan yang melegakan. Dan,percaya atau tidak, semakin kita menginjak dewasa, perasaan kita hendak mempunyai pasangan akan terus meningkat ke tahap paling optimum dalam tubuh.


Rate this story

Share this novel

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

LIZLI V.
2019-09-02 

Wah best. Tahniah. Tengok cerita saya pulak. #TERIMA HATI INI

rose
2019-03-24 

best cuma nk tanya mikael sahaja ni laki ke perempuan... confused sikit masa baca hehe

Mikael Sahaja

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kurniaan Terindah

Dhia Ardila

"Abang Faiz Imran?! Abang buat apa kat sini?" Tanya Dhia Imani terkejut. Apa semua ni? "Kan...

RESUME

AJIB

AKU menangis teresak-esak sambil memeluk erat baju melayu Abang Danish yang akan dipakai pada...

Kenapa

Mikael Sahaja

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu...

Encik Husband Encik Hero

Nur Shafina

Nak ajak kau keluar besok.. boleh tak?" Pergi mana? " soalan berbalas soalan. Pergi cuci kereta!"...