Kenapa

Mikael Sahaja

Humor Completed 3233

4.4 (14 ratings)

Synopsis

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu sendiri yang tidak suka berseorangan dalam tempoh yang amat lama dan mahukan seseorang disisi tanpa mengira siapa tapi paling indah kalau dianya pasangan hidup kita yang kita tahu saat kita mahu mmenghembus nafas terakhir, dia ada disisi kita sambil bersama bersedih saat kita pergi meninggalkannya. Orang yang akan mendengar segala cerita kita sama ada benar atau karut. Walaupun kebanyakkannya adalah cerita karut. Orang yang sentiasa bersedia membantu kita sama ada waktu kita senang atau susah. Walaupun kebanyakkannya susah. Dan perasaan ada seseorang yang bersedia untuk semua itu ternyata memberikan suatu perasaan yang melegakan. Dan,percaya atau tidak, semakin kita menginjak dewasa, perasaan kita hendak mempunyai pasangan akan terus meningkat ke tahap paling optimum dalam tubuh.


Rate this story

Share this novel

NINA AHMAD
2020-06-24 

jemput baca novel saya love Monkey

NINA AHMAD
2020-06-24 

wow best nyer

Unnie Han
2020-04-30 

Wah best lah cite ni..btw jemput lah baca novel saya.. Teja &Tuah..

Mikael Sahaja

8312 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

LAWAK GEMPAK

Jahisyomel

Best tau..

ANNOYINGLAH KAU!

FIZAH NADMAH

"saya sayang awak. sudikah awak jadi girlfriend saya?" spontan sungguh lelaki ini meluahkan...

TOLONG

EVA F

“Kalau kau nak tahu, lembu aku tu gila, Jo! Tak boleh nak dibuat korban! Kalau kau jumpa gerenti...

Love you En. Jodoh

An'NuRaYuNiE

Maid?? Haih tk pernah terlintas dlm fikiran is untuk jadi maid dgn kelulusan yg ada. Tp demi...