SARUNG

ezekiel

Other Series 116957

4.8 (463 ratings)

Synopsis

Pabila obsesi menguasai jiwa, maka muncullah nafsu mengambil tempat akal. Ketagihannya yang melampau menyebabkan dia mempunyai sikap fetish dan obses kepada gadis berkain sarung batik.


Rate this story

Share this novel

Leonie Malibin
2020-02-23 

kisah yg mengharukan..update g ya..

UdangGalah
2020-02-23 

1 hari yg haru biru.. terima perkhabaran bekas suami leha mati, skandal lama leha pun mati, anak perempuan hampir dirogol, anak lelaki hampir merogol, mungkin sebab saidin tak jadi merogol hanan menyebabkan dia terselamat. Mungkin berkat doa ayahnya sebelum mati. Mungkin semua ni keharubiriun ni adalah sebagai kifarah buat saleha di atas dosa silamnya. Hanan dan saidin masih muda dan jauh lagi perjalanannya. Terbaik bro.. Kisah silam semua watak utama yang berkait sana sini akhirnya bertemu di beberapa bab ini.. Walaupun belum ending, kami aku suka cara kau olah dan bina piramid cerita ni dari bawah menuju satu titik puncak yang epic & padu.. Walaupun update tak tentu masa, jarang dan agak slow tapi flow ceritannya jika digabung jauh lebih kemas dan tersusun berbanding Sarung wattpad dan CS1 yang tetiba ending ikut suka hati ko je menggoreng. Tapi Sarung saidin ni terbaik.. Nampak ko dah merangka dan merancang dengan teliti sebelum menulis, Cukup kemas kau simpulkan Sarung yang ni. Kau boleh lock dah gaya penceritaan yg sebegini untuk novel ko yg seterusnya, sebab bagi aku, gaya begini menunjukkan ko seorang yang briliant, teliti, cukup resepi dan ada wow factor.. serta meletakkan karya ko pada satu penanda aras yang tinggi. Ini karya terbaik ko setakat ni. SC2 & YTIG macam dah hilang dari radar. Apapun good luck untuk habiskan Sarung ni, dan selamat maju jaya untuk karya seterusnya. BTW kakak saidin yang belajar Mesir tu lawa tak.. taknak buat cameo ke. haha..

Aleeya
2020-02-23 

done reading chapter 50..next chp plzzz ;))

ezekiel

346 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Tidak mudah

sha~

kenapa kamu berkeras nie zati?, saya x kuatla ibu saya harus pergi lupekan memory ini semua,...

Andai Itu Takdirku...

cHaiYa

Ain buntu harus mengikut saja kata hatinya ataupun menurut permintaan abi dan ummi.Bukan niatnya...

Aku kata Cinta,Cinta La!!!!

AleaAlisya

Aina Airani..Seorang yang manja,dingin,cantik comel..Semua lengkap.. Hidup Aina berubah 360 darjah...

Nadwah dakwah

mawarbiru

Buat semua insan yang telah berjaya diketuk pintu hatinya dengan hidayah...