SUAMI DARI LANGIT

FIZAH NADMAH

Romance Completed 14851

4.7 (99 ratings)

Synopsis

Dia cakap aku comel. Berguling-guling aku senyum sendirian. Entah kenapa aku rasa sangat bahagia apabila dipanggil comel. Rasanya aku kena betulkan semula niat aku nak mengajar Akram ni. Sekarang ni aku dah macam teruja lebih nak jumpa dengan Nash daripada nak mengajar si Akram. Beristighfar panjang aku sendirian. Belum pernah lagi aku berperangai begini. Dalam hati aku cepat-cepat berdoa supaya perasaan ini hilang. “It’s not worth it kan?” perlahan aku menyakinkan hatiku.


Rate this story

Share this novel

"liz"
2019-11-01 

best....ringkas & lucu...

Farah Latiff
2019-09-16 

Jangan lupa baca novel pertama saya "Jam Antik"

BABY BOY
2019-03-28 

ok best..

FIZAH NADMAH

8289 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ONE SWEET LOVE

DD WAHAB

“Macamana tadi?” belum sempat punggung berlabuh, sudah disoal...

SEMANIS RED VELVET

ORKED

Kerana berebutkan kek red velvet, Eiyan dan Kirana sama-sama menipu asalkan dapat kek itu. Namun...

BOOK2:DIA ISTERI KAU[SLOW UPDATE]

Baby Virgo'

SAMBUNGAN BOOK1:GIRL ANNOYING AKU BACA BUKU 1 SEBELUM MEMBACA BUKU 2 SAMBUNGAN GIRL ANNOYING...

Aku Jomblo Terhormat

RunNia Moras

maudrea: by the way, nama awak siapa? baru je Aliq nak balas si Imran tu mencelah Imran: Inilah...