THE LUCKY ONE

AIN YUNNI

Romance Completed 42998

4.7 (175 ratings)

Synopsis

“susah lah nak cakap dengan awak ni. Suka hati awak lah. Oh ya. Yang awak memandai mengaku yang awak suami saya tu dah kenapa? Saya ke awak yang tak sihat sebenarnya?”, jawabku lagi dan kali ini aku pulak yang menyoalnya.


Rate this story

Share this novel

dania Izzati
2020-12-23 

Assalammualaikum, tumpang promote ya Kak Ain. Jemput baca novel Saya iaitu Dia Mikanadira dan My Gangster wife

Haila syaqiem
2020-12-17 

Hai korang...Jangan lupa baca novel saya yang first "Tengku Idamanku".Jangan lupa komen ,follow dan undi ya........

Elora Nathalia
2020-12-07 

Hai semua.. Jemput follow dan baca novel saya juga ya.. terima kasih..

AIN YUNNI

10561 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Rainy Alcea

Ann Kakao

PILIHAN TERAKHIR

Cik_RB

Suamiku Mata Biru

nrlizzti

BAWA HATI

A. ZLKHA