SECOCOK

A. AAISHA

Romance Completed 12319

4.6 (64 ratings)

Synopsis

“Yes, you nak apa?” malas saja Armana menyoal. “I’m sorry… I’m really busy right now… tak ada masa nak layan your call.” Seketika dia mengiakan saja setiap patah yang keluar dari bibir Farah. “Suka hati you lah… Assalamualaikum.” Gagang sudah diletak. Pandangannya kembali bertaut dengan seorang yang merenungnya dengan tajam sekali. Dengan renungan yang tajam begitu, rasanya semakin tertusuk dan terpaut hatinya. “Encik Perkasa…” serius sekali suara Cantik. Segarit senyuman pun tidak terukir di bibir. “No personal matter while we’re discussing business here. Harap awak faham dan jangan buang masa saya dengan sia-sia.” Membulat biji mata Armana. Tidak percaya si cantik. Cantik itu menuturkan ayat berbau amaran untuknya. Sedangkan dia adalah klien mereka. Mana boleh cakap dengan nada sebegitu. Ikutkan hati, akan di sound saja si Cantik itu. Tapi, ikutkan hati juga… tengok wajah cantik itu, tak jadi nak marah.


Rate this story

Share this novel

Ginny
2020-02-14 

Best ! Jemputlah baca novel saya dan novel kawan saya Fall For You tau? :)

norlizaz
2019-11-14 

ringkas&best

"liz"
2019-09-23 

best...

A. AAISHA

6187 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

DI SINI HATIKU TERPAUT

AZEA LUNA

Cuba ingat di mana lokasi kali pertama anda bertemu dan jatuh hati dengan pasangan anda? Bagi aku,...

NA NA NA KU KATAKAN…

F. ADIBA

*“Apa* yang Encik Haris kasi dekat kau?”tanya Maria sebaik sahaja Aina masuk ke dalam...

TERANGI HARIKU

SKAR JEN

“Kau tengking dia, kau siku perut dia.. Hisy, kau tak rasa ke kau ni kejam? Aku tahulah dari dulu...

opps! sorry!

Miss Dettol

Haih.. Detol oh Detol kenapalah aku tak boleh lupakan kau sampai ke sini pun aku masih terbayangkan...