OH DEWIKU

EVA F

Humor Completed 4468

4.3 (7 ratings)

Synopsis

“Bukan kamu tak ada anak ke, Bon? Macam mana kau ada naluri seorang ayah?” “Aku ada anaklah Mat. Aku saja yang tak pernah tunjuk pada kau.” “Mana anak kamu tu, Bon?” “Ni ha.” Kata Wak Bon sambil menunjukkan anak tekaknya. Tok Mat menolak kepala Wak Bon. Wak Bon hanya tersengih. “Itu anak tekak, bodoh!” Marah Tok Mat kepada Wak Bon.


Rate this story

Share this novel

norlizaz
2019-12-02 

lucu jk ada org tua mcm wak bon tp otak swing arr skt.. x leh pcaya sgt, nk hilg boring mmg sesuai

LIZLI V.
2019-09-02 

Wah best. Tahniah. Tengok cerita saya pulak. #TERIMA HATI INI

ACHIK
2019-08-08 

tumpang promo, jom baca novel saya berjemaah ! HATI YANG TELAH KAU CURI dan BADRUL IZMAN,jangan lupa comment jugak ! sorry tumpang iklan,thank you

EVA F

8288 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ROTI 80 SEN

FIZAH NADMAH

Apa yang spesialnya dengan roti 80 sen tu? Banyak yang special. Satu, aku memang peminat sambal...

TERHENTI DI SINI

SARAH AAISHA

"Banyak sangat klu yang awak beri pada saya. First, dahi awak tu, kerut-kerut duk tatap gambo cik...

KATA HATI

AJIB

Cinta! Bila sebut soal cinta, manusia acapkali mengungkapkan makna yang berbeza dari sudut pandang...

Cinderella dan selipar jepun

Shakunasy

Berkali-kali cerita ini diadaptasi dan diubah penceritaannya. Apa pula kelainan kali ini? Adakah...