ISYARAT JATUH HATI

FARHANA ADIBA

Romance Completed 25507

4.8 (161 ratings)

Synopsis

“Kau bawak aku datang sini buat apa?” Soal Airil dengan muka tegang. Mana tak tegang. Dia baru balik dari outstation dan aku terus ajak dia datang sini tapi dalam membebel-bebel tu, dia ikut jugak aku datang sini. “Hari ni aku nak make over!” “Hah?” “New clothes, new shoes, new hair, new make-up and new Alya Amani!” Aku senyum lebar. Sekarang ni aku dah bertekad. Aku nak ubah penampilan aku sebab aku rasa lelaki hanya sukakan perempuan yang cantik dan bergaya. Kalau aku terus macam ni, alamatnya sampai ke tua la aku membujang melainkan Airil tiba-tiba cakap dia nak kahwin dengan aku. Erk, kahwin dengan Airil? Macam tak best je bunyinya. “Untuk?” “Hmm… saja.”


Rate this story

Share this novel

dania Izzati
2020-12-23 

Assalammualaikum, tumpang promote ya Kak. Jemput baca novel Saya iaitu Dia Mikanadira dan My Gangster wife

Ardeena Safiyya
2020-12-12 

Assalamualaikum dan hai, jemput baca novel saya yang bertajuk 'My Hubby, My Prince Charming'. Harap dapat menarik perhatian anda, terima kasih ^_^

Haila syaqiem
2020-12-11 

Hai,korang jangan lupa baca karya pertama saya"Tengku idamanku".Hope korang enjoy.

FARHANA ADIBA

10561 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PATAH HATI ATAU JATUH HATI

KALISA

Derita Cinta

ciknon

Playboy Atau Playgirl

maiyura

Bodyguard Tuan Puteri

Alia Nazeerah