SELAMANYA BERSAMA

KALISA

Romance Completed 9394

4.8 (30 ratings)

Synopsis

“Mentang-mentang aku ni ajar subjek kaunseling kat korang, salam pun tak ada, good morning pun tak ada, terus terjah aku.” Pedas, Allan memerli. “Ya lah sir! Hanya sir yang mampu kaunsellingkan Anes ADT tadi tu.” Balas satu suara garau.


Rate this story

Share this novel

Hampas Nyiur
2019-12-13 

good

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

"liz"
2019-09-06 

best tp tak da dampai dpt baby...mcm mana allan layan anes pregnant

KALISA

8360 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Mengejar Cinta Yang Sebenar

MissCheese

"I Love u" "I miss you" Ingin sahaja dhia ungkapkan kata ii itu..namun apakan daya dia hanya seorg...

HADIRLAH DALAM MIMPI

EVE F

Aidil berasa berat untuk menerima pemberian itu. Pak Samad terus menekapkan duit itu ke tapak...

Dedaun cinta

Ourell

kadang-kadang kita tak sedar yang jodoh itu ada di depan mata.

Kau Tetap Milikku

lamonez

Hyee guyss thanks sebab baca "Kau Tetap Milkku". So kat sini aku nak bagi synopsis sikit pasal...