Lelaki

Mikael Sahaja

Humor Series 6123

4.8 (26 ratings)

Synopsis

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira.


Rate this story

Share this novel

lameachiko
2019-09-26 

jemput baca novel saya :)

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

fiey
2019-07-31 

klo hari2 kena bluetick. mesej x nk baca. tpi bila jumpa mcm nothing happen. pastu sakat dia ada pompuan lain. padahal seme org tau dia x de org lain. dia nk apa sbenarnya?

Mikael Sahaja

8361 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ANGEL

NANAVELLY

Tepat 5 minit berlalu, sebuah kereta mewah berhenti betul-betul di depan kami. “Hurm not...

Isteri Tersayang

Meena

“Bodoh lelaki yang tinggalkan you. Tak tahu nak hargai gadis cantik macam you ni” balas Haris...

Arif Mulia vs Cikgu Badrul

Niea Abdullah

"Saya cinta Arif Mulia." Mira memesongkan jawapan. Pandangannya dilemparkan ke arah sekumpulan...

Aku Dan Mr Luke

ANCLISTE

"Apa awak buat kat sini?" Soal Ain cuba menutup malu. "Nak pinang awak!" Jawab Luqman tanpa...