Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

Romance Completed 18358

4.9 (342 ratings)

Synopsis

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!”


Rate this story

Share this novel

Aqies Ketot
2020-02-13 

first ii baca mcm tak best sbb bdk ii salah kan?haha pastu bila baca tak henti ii makan pon tak sbb nk baca novel ni..hati ni rasa nk menjerit sbb seronok sgt jalan cerita dy,haha cikgu kawin dgn murid dy haha..ap ii pon novel ni best gila tak tipuu..ada sambungan lagi ke sis?mintk ii la ad sambungan lagii hihi..

sofeaamell
2020-01-08 

bestnya?? happy ending & happy family at last

siti l
2019-12-22 

best gile cerita

Ieyra Aqish

5448 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PILIH DIA UNTUKKU

SI DHIA

Sekarang, entah berapa lama aku di sini aku tidak tahu. Tenggelam dengan perasaan sendiri aku...

Into The Night (Erul & Izza Arc)

_back_space

Izza berlari masuk dalam bilik untuk bersiap. Dipilih baju untuk dipakai pada malam itu. Erul pula...

Kerana Tahlia

Nazehran Jose Ahmad

"Apa papa cakap ni? Kenapa pula papa nak kahwinkan Man dengan Tahlia?" Azman cuba mengawal nada...

Kills Two Bird With One Stone

Jat

Fiqah,cubatengok siapa dekat bus stop tu.. Siapa? Mata dikecilkan memandang tempat menunggu bas di...