Generic placeholder thumbnail
Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

4.9

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

11640 Views

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Miss Honey

Hi, jemput baca novel² saya antaranya Pelangi Cinta dan ada banyak lagi. Tq ^_^

2019-11-07 21:57:26.0

Profile Picture

Nur Badriya

i ada baca book ni kat wattpad srsly best tpi bila tak best nye ada org ketiga tu hahaha

2019-10-23 22:28:36.0

Profile Picture

Lia Esa

fuh abis gak baca..mmg best..byk btl watak..sepupu belah mak,sepupu belah bapak..sepupu laki..sepupu bini..??..you are a good writer..??

2019-10-13 06:18:25.0

Rate