Generic placeholder thumbnail
Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

4.9

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

51984 Views

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Cancer17

Bestttt. . . Cool and funny, cuma kesian dkt suhif jer xde patner, kisah dia short sgt. . . Good luck

09/11/2018 04:51 PM

Profile Picture

nuralishamai

best ...aku gelak sorang sorang abang aku dok pelik ...sweet lah cerita ni

05/11/2018 08:08 AM

Profile Picture

Nur'alia Alia

baca blk walaupun dah tahu kesudahanya....hehehehe cerita ni best sangat rasa nak baca lagi

28/10/2018 10:31 PM

Rate