HELLO, ITU KAMU?

HAZIF HMD

Fantasy Completed 7927

4.7 (60 ratings)

Synopsis

Pengawas bertudung labuh mengeluh berat. Haila.. sang Puteri yang satu ni. “Kau tak boleh macam ni, dengan perangai kau yang berlagak senior ni buat junior takut.” Adibah mendekat. “Puteri.”t Tangannya mendarat atas bahu Puteri. “Kau bukan puteri, kau manusia biasa, kau kena sedar..” Anak mata menikam wajah Puteri. “KAU BUKAN SESIAPA.” “Apa kau kata?” “KAU BUKAN RAJA.” “Apa kau kata?” “KAU HANYA PEREMPUAN BERLAGAK BAGUS!” Wajah molek Adibah bertukar sinis. “YOU ACT LIKE A WHORE.”


Rate this story

Share this novel

citrus
2020-07-13 

PLAGIAT!!!! Terok gile plagiat cerita org lain pastu buat mcm cerita sendiri . apa dah takde otak ke nk fikir cerita sendiri???

Enter The Display Name
2020-07-12 

Writer ni mmg tak boleh sambung pun cerita ni. Sebab ni bukan cerita dia. Dia plagiat je cerita orang lain

haluu
2020-07-12 

kalau nak baca cerita sebenar mohon baca dia wattpad kerana creator di atas plagiat cerita creator seberna dia wattpad. jika anda tak percaya amda boleh baca di wattpad dan bezakan cara penulisan dengan jalan cerita creator ini dengan creator dia wattpad. tajuk cerita sebenar adalah lagenda puteri ataupon cursebreaker i think la. tolong banteras plagiat. and for you yang plagiat cerita ni. please buat cerita dengn idea sendiri. dont copy and paste semua bende dari orang. if one day you buat cerita sendiri, i will support you but please dont plagiat cerita orang. mekasih

HAZIF HMD

8377 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ADAM DAN ALIA

AZEA LUNA

Kisah adik-beradik yang telah diculik oleh seorang ahli sihir dan pelbagai benda aneh yang...

POKOK AJAIB RAKSASA

HYERA

Suatu ketika dahulu seorang janda yang miskin mempunyai satu-satunya anak bernama Danial , dan...

TDF

heart_inprison

Mahukah Dandelion Ayumi memberikan jiwanya setelah perjanjian dipateri atau sanggupkah dia...

[My Ghost Man]-(Malaysia)

Chasy_ lynn

hi!, terima kasih kerana anda sudi membaca novel ini.cerita yang saya ingin kongsikan dengan anda...