Jodoh Terpaksa Cinta Merela

Carl Hafiezz

Romance Series 25877

4.5 (185 ratings)

Synopsis

Raf mengetuk pintu lalu masuk ke pejabat Arif secara terketar-ketar, dia berdiri di depan meja Arif "Kenapa kau ni? Bukan aku nak makan kau pun, apa jadual aku harini?" Tanya Arif, sebenarnya sejak beberapa hari Raf bekerja dengannya, Arif terasa seperti gadis itu mempunyai satu daya tarikan yang membuatkan dia tertarik untuk mengenal gadis itu. "H..hari ni, tuan ada temujanji dengan klien jam tiga petang, i..itu sahaja tuan, selain itu takde" beritahu Raf sambil memandang muka Arif, "Bagus, aku nak kau temankan aku untuk lunch nanti, then kita terus ke sana," lalu berpusing ke belakang menggunakan kerusinya menghadap tingkap kaca pejabatnya, sebenarnya dia tidak mampu membalas pandangan wajah Raf, membuatkan hatinya berdebar. "Ya Allah, kenapa aku ni, bukannya aku suka dia pun, dia tu PA aku je, tak layak dengan aku" Arif cuba menafikan perasaannya dalam hati.


Rate this story

Share this novel

Yana Agasshi
2020-01-01 

Jemput baca novel sy 'Jangan Ada Cinta' ya ^^

abu
2019-12-03 

best????

Jaja
2019-11-16 

jemput baca novel jaja ?? BAHAGIA YANG DICARI DAN EN KEREK CINTAKU..

Carl Hafiezz

5451 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KU PILIH DIA

AJIB

Walau dihadap sejuta yang lebih sempurna dan hebat daripadanya, pada akhirnya aku akan tetap...

Aku Sayang Kau

Almy

"Kau nie dah kritikal nie. Baik kau explain kat aku. Apa maksud kau "Shes the one, kak ipar ??"...

TERLALU LAMA

A. NASHA

“Pernahkah kau rasa apa yang aku rasakan…” Senafas ayat di ucapkan Haziq. Matanya...

PENGASUH EXPRESS

ORKED

Wafa tiada pilihan lain selain menjadi pengasuh kepada Affan. Dia yang terdesak dan sudah tidak...