Generic placeholder thumbnail
Jodoh Terpaksa Cinta Merela

Carl Hafiezz

4.5

Free

Romance | Series

18482 Views

Raf mengetuk pintu lalu masuk ke pejabat Arif secara terketar-ketar, dia berdiri di depan meja Arif "Kenapa kau ni? Bukan aku nak makan kau pun, apa jadual aku harini?" Tanya Arif, sebenarnya sejak beberapa hari Raf bekerja dengannya, Arif terasa seperti gadis itu mempunyai satu daya tarikan yang membuatkan dia tertarik untuk mengenal gadis itu. "H..hari ni, tuan ada temujanji dengan klien jam tiga petang, i..itu sahaja tuan, selain itu takde" beritahu Raf sambil memandang muka Arif, "Bagus, aku nak kau temankan aku untuk lunch nanti, then kita terus ke sana," lalu berpusing ke belakang menggunakan kerusinya menghadap tingkap kaca pejabatnya, sebenarnya dia tidak mampu membalas pandangan wajah Raf, membuatkan hatinya berdebar. "Ya Allah, kenapa aku ni, bukannya aku suka dia pun, dia tu PA aku je, tak layak dengan aku" Arif cuba menafikan perasaannya dalam hati. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Jaja

jemput baca novel jaja ?? BAHAGIA YANG DICARI DAN EN KEREK CINTAKU..

2019-11-16 09:02:35.0

Profile Picture

fyza mohd

best,jln cerita nya...

2019-08-23 00:50:02.0

Profile Picture

ACHIK

jemput baca novel :-) now tengah on going HATI YANG TELAH KAU CURI and BADRUL IZMAN.

2019-08-13 12:46:20.0

Rate