KASIH TERCIPTA

Yana Agasshi

Romance Completed 130010

4.9 (1623 ratings)

Synopsis

Nurul Zahra tak kisah digelar si timba yang mencari perigi asalkan dia dapat memiliki cinta pujaan hatinya . Namun siapa sangka , bila cinta hampir kesampaian , dirinya pula ditagih seseorang angkara janji . Bahagia yang dia kejar , derita yang dia dapat . Mampukah pujaan hatinya melepaskan dirinya dari sebuah penyiksaan ? (LAGU TEMA - CINTA TAK HARUS MEMILIKI by ST12) *jangan lupa untuk follow IG saya @yana_agasshi utk cuci mata dengan gambar , video & preview novel2 saya . Kalau nk tengok saja tapi xnak follow pun boleh je...sila2 .. ^^


Rate this story

Share this novel

yuyupopo
2020-11-25 

I suka sangat story ni, buat menangis buat ketawa nk mati ey comel and I minat gila ending dia, tapi satu part je yg abang hafiz meninggal tu. Omg sedih tu tak dapat bayang kan ?? ??

yuyupopo
2020-11-25 

I suka sangat story ni, buat menangis buat ketawa nk mati ey comel and I minat gila ending dia, tapi satu part je yg abang hafiz meninggal tu. Omg sedih tu tak dapat bayang kan ?? ??

Almira Marisa
2020-11-19 

best sangat┬▓ citer ni >.<

Yana Agasshi

1445 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Psst, I LOVE YOU

A. AISHAA

TERTANGKAP CINTA

ARA ATARI

Operasi Cambah Kasih

Hessa Widad

KE SYURGA KITA

SAFWAN