KASIH TERCIPTA

Yana Agasshi

Romance Series 18947

5 (418 ratings)

Synopsis

Nurul Zahra tak kisah digelar si timba yang mencari perigi asalkan dia dapat memiliki cinta pujaan hatinya . Namun siapa sangka , bila cinta hampir kesampaian , dirinya pula ditagih seseorang angkara janji . Bahagia yang dia kejar , derita yang dia dapat . Mampukah pujaan hatinya melepaskan dirinya dari sebuah penyiksaan ? (LAGU TEMA - CINTA TAK HARUS MEMILIKI by ST12) *jangan lupa untuk follow IG saya @yana_agasshi utk cuci mata dengan gambar , video & preview novel2 saya . Kalau nk tengok saja tapi xnak follow pun boleh je...sila2 .. ^^


Rate this story

Share this novel

Kamilah Zahra Awang
2020-07-12 

yana..pliss bg ara lari dgn jayanya..semua org, tolong la bersikap adil pd ara...geram sgt baca..

mayamaria
2020-07-12 

alhamdulillah..akhir nya hafiz dah tau ada masalah dlm perkahwinan Ara..hrp lps ni hafiz akn melindungi Ara..dan U wahida..tlg jgn jd selfish..Ara tu its your bff..more than everything..dan skrg ni dah jd sbahagian dlm kehidupan U..sepatut nya U lbh rapat lg lps ni..tp skrg blm ape2 dah demand kan..mcm mna esk reaksi Ara tgk Amar..x blh nk byngkn..klau sya la..buat2 ok dan lps tu msk bilik..haa nangis la sepuas2 hati..sbb rindu yg Ara tanggung demi cinta dia pada Amar hanya hati dia je yg tau..jngn Amar bwk Elina sudah la esk..sesak dada nti..sedih la..huuuu..

hasleezaa
2020-07-12  1 Replies

Adakah ara terus menderita @ dah boleh keluar dari derita episode Next ni? Boleh penulis bagi clue sikit :-)

Yana Agasshi

623 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

HANNA

deyjaa

Apa yang terjadi kalau gadis bandar masuk kampung buat pertama kalinya? Huru-hara!Itulah yang...

MAAF

NOUR-EL SHA

“kerana kamu yang aku tunggu..” kata itu menjadi kata yang paling berkesan yang pernah aku...

DIA BUKAN SKANDAL

Suhaila

“She’s not my scandal, she’s my bride to be” - Khairil Izhan. Mampukah cinta mereka...

Dia Isteri Aku: Kerana Dia Cukup Sempurna

nnayliaa

Kahwin paksa antara Hanis Adawiyah dan Hazzar Iskandar membuatkan hidup Hanis berubah 360 darjah....