PELAMIN PERTAMA

NURSHAZA

Romance Completed 22413

4.4 (31 ratings)

Synopsis

Hatiku bercampur baur antara kegembiraan, kesedihan dan kehibaan. Terlalu sukar untuk kugambarkan perasaan hatiku tatkala ini. Sanak saudara duduk mengelilingiku sambil memerhatikan gerak geri seorang lelaki yang berhadapan dengan bapaku serta tuan imam. Hari ini adalah hari yang cukup bermakna bagi diriku.


Rate this story

Share this novel

Malko Wong
2020-05-06 

update la jgn gantung camni

Mariani Harun
2020-04-02 

De jual novel ni kt mane2 tak?? nk beli la nk Bru paham citernye plss bg tau ye.

Mariani Harun
2020-04-01 

ceritanye best tp confius sbb de 2 citer dlm ni.. yg fist pun lum abis lg,dh msuk citer second x Pham jdnye..ending yg fist mcm mane ye??bila bc yg second pun dh end mcm tu jee..de smbungan k nti??

NURSHAZA

7596 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Cinta Tiga Segi??

Aadila Miaw Miaw

cinta ini adalah cinta kita ..... Luna Dan Khadijah adalah kawan baik di skdanau perdana. luna...

Mengejar Cinta Yang Sebenar

MissCheese

"I Love u" "I miss you" Ingin sahaja dhia ungkapkan kata ii itu..namun apakan daya dia hanya seorg...

You're My Hero

angleqis

Suatu peristiwa telah menemukan Quraisha dengan Ariel, yang kononnya menjadi heronya. Melalui...

AKU BUKAN PILIHAN

MINA MO

'Bagi aku, dia ada atau tidak ada sama sahaja. Hidup aku sudah lama tak best sejak aku kehilangan...