Perpisahan Yang Tertunda

Atilia

Romance Series 38697

4.9 (221 ratings)

Synopsis

Setiap perpisahan pasti ada hal-hal yang tertunda. Hai, semua Atilia is back. Cuma kali ini. Hanya cerita ringkas. Hanya ada kurang dari 10 bab saja. Buat yang merindui. Naskah kali ini untuk anda. Terima kasih sebab selalu sokong Atilia dan selalu bagi kata-kata semangat. Naskah ini untuk hati yang masih belum damai dengan perpisahan.


Rate this story

Share this novel

I am
2020-09-20 

Atilia nape slow update acfually cerita ni amat menarik tapi benci bila ada aja ]erwmpuan vurang ganghu rmh tangga bekas kekasih dan yg menanggung isteri yg cukup penyabar.... please atilia next chap and fast update tq tq tq

E.zah
2020-09-19 

Jemput baca my first novel 'Petunjuk JODOH', hope you guys enjoy it :)

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jempulah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

Atilia

1862 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ABANG TANGKAP CINTAN

FIZAH

Kini baru aku mengerti setelah merasa sentuhan tangan abang Bad yang mula mengurut bahuku lembut....

cinta mamat bajet kopiah

pen_pen

"awak lebih tahu apa tu dosa apa itu pahala ustaz Rezky.Tapi,i wonder kenapa awak tinggalkn anak...

Fake Boyfriend

Putera Katak Channel

Hazumi adalah seorang Yang anti-love kerana kepincangan dalam keluarga nya. Ayahnya telah...

SURATAN ATAU KEBETULAN

AIN YUNNI

”Ain, ibu nak jodohkan kamu dengan anak kawan ibu. Ibu tak sukalah tengok Ain murung jer macam...