KM I : CIK MUDA ERYN

aireena_eryn

Action Completed 2546

4.8 (9 ratings)

Synopsis

[First story] Genre : Action-Romance Keluarga Mafia I : CIK MUDA ERYN ---------------------------------------------------- "ERYN? HAJAR? chup chup chup, bukan kau dah mati ke ERYN? huh liat ea nyawa kau? Hahahaha" - FILZO "Legends Never Die bro" - ERYN "Arghhh sakit lah bodoh!!!" - FILZO Pekat darah yang mengalir di seluruh tubuh FILZO. Mukanya? Lengannya? Kakinya? Perutnya? Semua kami toreh. Seperti seorang apek menoreh pokok getah. Seperti seorang kanak-kanak melukis pada sehelai kertas. ---------------------------------------------------- "E..RYN. Kalau kau nak bu..nuh aku kau bu..nuh jelah. Jangan sek..sa aku ma..cam ni" - SANDRA. "Macam mana aku buat FILZO terseksa macam tu jugalah aku akan seksa kau SANDRA, tapi dengan lebih lagi" - ERYN ---------------------------------------------------- "Dah tiba masanya untuk malaikat yang sama menjemput ajal kau pulak" - ERYN QISH hanya mampu menggeleng-gelengkan kepalanya. Air mata yang mengalir dibiarkan begitu sahaja. Tangan yang diikat dengan rantai besi itu perlahan-lahan didekati. ---------------------------------------------------- Apa yang jadi sebenarnya ni? Kenapa ERYN si mafia menjadi seorang psycho bila membunuh mereka semua? Apakah pengakhirannya? ---------------------------------------------------- Saksikanlah "KM I : CIK MUDA ERYN" Please comment and vote this story (49 Bab/Chapter) Cerita ini author reka sendiri Cerita ni mengandungi : >50% Fantasi >20% Realiti >30% Mimpi >siape tak suka boleh blah >diharamkan copy and paste


Rate this story

Share this novel

Hans Mikhael
2020-07-29  1 Replies

sgt menarik . xrugi sis bca >_< teruskan bkrya yha sis ;)

R.Z rose zanrose
2020-07-29  6 Replies

best ii

fadlina
2020-07-28  4 Replies

bestnya

aireena_eryn

24 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

gadis misterius

Elly

Aku mempunyai kuasa tetapi disebabkan satu peristiwa,aku keliru yang mana satu betul dan yang mana...

HERE BY CHOICE

Nur Sufiyah

Seorang pemukul pemuda bersumpah tidak akan membunuh lagi selepas kematian daripada saudaranya yang...

Colourland Series 4: Xax and Whites

Willem Van Herk

The Bear have sent in Xax and Whites, their last line of defense to fight Crayon and his...

YOU ARE FAKE

mynameis RY

"Kenapa aku.... Kenapa aku yang kau pilih?.....kenapa?" "Aku tak sanggup. Jangan paksa aku...