Eiw! Pakcik Itu Suamiku

Stellanelson

Romance Completed 252324
4.9
(2679 ratings)

Synopsis

Amaran: Walau kedengaran sedikit klishe tapi ini sebuah karya yang luar biasa. Para pembaca bakal kekejangan pada pipi, perut serta tidak kering gusi. Paling penting jangan baca ketika sedang makan takut nanti tersedak. Hahaha. Sinopsis: Disatukan menerusi wasiat daripada Tok Wan yang semakin tenat merupakan cabaran terbesar buat Nur diusia yang muda. Izzul Islam bukanlah seorang artis dari mana-mana industri tetapi dia adalah seorang jejaka tampan berusia 28 tahun serta digelar sebagai billionaire yang dikejar oleh para wanita. Ups! Tidak buat Nur. Baginya wasiat itu sangat menjengkelkan apabila terpaksa mengahwini pakcik angkatnya sendiri. Nur berkeras untuk menolak wasiat tersebut. Ya, Tok Wan juga amat mengenalinya anak remaja yang sangat keras kepala dan tegak pendirian. Jika dia tidak mahu maka dia akan berusaha sedaya mungkin untuk keluar dari masalah tersebut. "Sayang, abang dah pakai boxer pink je ni. Seksi tak?" Izzul Islam. "Apa sayang-sayang ha?! Nama aku Nur! Kau pakai baju balik sebelum aku tembak-tembak bawah kau tu! Ee, gatal betulkan kau ni!!!" Sayang Nur Batrisya. Sebuah jiwa yang menusuk dalam ke rulung hati, Setitik virus yang menghempaskan fikiran logika, Wujudkan segala tentang dirinya menjadi imaginasi, Cinta Izzul pada Sayang digelar buta sebab lupa jumpa doktor! Uhuks! Karya: Stellanelson Genre: Humor, thriller and romance Peraturan: 1)Komen tidak akan dibalas oleh Stella apabila sudah melebihi pukul 11:00 malam. 2) Tidak dibenarkan meniru atau copy semula idea yang telah Stella perah penat-penat sesuka hati. Haram, dekat akhirat nanti I akan tuntut siapa yang tiru idea I! Kalau I baca dah nak sama dengan jalan cerita I. I akan tuntut kalau novel terbaru. 3) Promote boleh, tapi tidak dibenarkan spam. Stella akan minta para peminat EPIS untuk datang baca jika author yang mempromote tidak spam di ruang komen. Salam sayang. Tetapi mohon jangan bila dah ramai promote semua nak serbu. Tunggu reda dulu. Perhatian: Minggu ni dah tutup utk promote ya. Take noted. 4) Tidak dibenarkan reader's mengarah Stella untuk menukar jalan cerita. Thanks for support. Follow acc IG untuk mengetahui informasi dengan lebih lanjut. @stellanelson_novelplus


Share this novel

Rate this story


Comments

Tuan Rosmina
2022-06-29 

terbaik

Daisy Dea Ern
2022-06-24 

Donated 200 nCoins

Daisy Dea Ern
2022-06-23 

Donated 200 nCoins

Stellanelson

1708 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience