SINAR CINTA

Hai!rah

Drama Series 31095

4.9 (603 ratings)

Synopsis

Pada permulaan semuanya amat Indah sekali.. Rupanya Indah itu hanya lah Sementara..Apabila Rumah tangga Raisya Salsabila Dan Hazran Hiqman Goyah Akibat orang ketiga iaitu Delina khan..Hazran bukan hanya menyakitkan Hati Raisya dia turut selalu memukul Raisya atas alasan stress Sehingga Hazran menyiksa Raisya.. Hati Raisya benar ii remuk dengan lelaki Yang Bergelar Suaminya itu.Yang telah berjanji ketika mengahwini nya Untuk menjaganya namun itu hanya sekadar janji Palsu.. "Kenapa awak Hancurkan Hati saya..,sakit Haz..sakit Sangat.." -RAISYA SALSABILA- "Masihkah Ada ruang untuk saya di Dalam Hati awak, sayang" -HAZRAN HIQMAN- *KOMEN/FOLLOW. *RATE/THANK YOU. ~masihkah Ada sinar Di Hatimu untukku~


Rate this story

Share this novel

si manis berkata
2020-07-11  1 Replies

kenapa i rasa lelaki yg ckp dgn del tu mcm ahnaf? huhu :(

farisaziefa
2020-07-11  1 Replies

akak ii..knp watak del kejap ada kejap x de?? lepas kena tampo dgn qaira terus hilang? haha..shira dgn adam tu sesuai lah kak..kahwin kan diorang lah hehe. pndai ii buat citer hahaha. shira tolong lah haz. ahnaf tu x sesuai lah dgn syaa please lah org yg banyak topeng ii ni first ii je baik last ii buat org mati katak tengah jalan. syaa please bagi peluang kedua dekat haz. pasal ahnaf tu x payah fikir. buat apa kahwin kalau tanpa cinta? dah lah syaa. stop tipu org and diri sendiri. kalau x nak menderita please lah cari sinar cinta yg betul nanti x pasal ii pokok pisang berbuah 2 kali. hoi syaa sebelum fitnah org usul periksa dulu kang nanti x pasal ii kau yg menyesal kemudian hari. shira dgn adam tu kan baru jumpa dah gado memang jodoh lah nanti. sekarang tinggal haz dgn syaa je. sorang ego tinggi pastu fitnah ii org suka hati lagi sorang redha je kerja. pergi lah pujuk family's syaa pastu baru syaa tapi kalau kau dayus lagi memang x berakhir lah cerita ni. akak ii nak lagi!!!!! hari ni del x de pulak. baru nak tengok sotong buat pertunjukan haha..next ii x sabar ni nak tengok next chapter. perasaan bercampur baur. geram,marah,happy,kesian and yg paling ganas nak je hempuk kepala sorang ii dgn perangai masing ii..mcm x reti bawak bincang dalam dunia ni. dah lah kak bye ii lebyou muahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! next kak next makin berdebar nak baca esk hehe

ItzLiyana2104
2020-07-11  1 Replies

Tup ii Adam dgn Shira nikah dlu >_< hrap ii la shira tlong haz Dpatkn sya.. Something fishy la dgn si ahnaf ni.. Geram pulk rse.. Huhu sya bgi la peluang dkat haz.. Dia dh brubah tuu

Hai!rah

620 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kilauan Suria

Beryls Combo

Seorang penulis yang baru meningkat naik namanya mendapat ilham untuk menulis cerita misteri....

PERMULAAN KISAH KITA

AJIB

pagi yang mendamaikan di dewan kuliah..jam gucci di tangan Suraya menunjukkan jam 11.00pagi..hari...

DON'T WORRY BE HAPPY

FIZAH NADMAH

GEBAR ditarik menutup seluruh tubuh. Suara mummy langsung tak bagi kesan malah tak ubah seakan...

SATU YANG KU BENCI

FIZAH NADMAH

Basikal hadiah daripada ayah sempena kejayaanku dalam UPSR itu, aku kayuh laju. Jam sudah...