Hello, LOVE

Nuuna Mohd

Romance Series 6079

5 (89 ratings)

Synopsis

Dicurangi — klise. Boyfriend curang dengan kawan sendiri — double klise. Urgh! Apapun, seorang Fateena Raifa tetap akan mengundur diri. Belum kahwin pun si dia dah buat hal, kang lepas kahwin? Naya Pak Karim! Tapi nasib tak selalulah malang. Dan-dan Raifa jumpa abang Grab yang menawan. Ali Adib namanya. “Hello, cik. Saya dari GrabCar. Saya dah berada di depan rumah cik.” Dari Hello, Cik bertukar jadi Hello, Love. Manalah tahu kan? . “Nasib kita sama, Raifa. Kita berdua dilukai oleh orang tersayang. Mungkin dari situ kita tak akan melukai sama satu lain. Jadi milik saya, jom?” - Adib. “Masuklah meminang. Jadi menantu mama papa saya!” - Raifa. Jom ikuti kisah klise kehidupan Fateena Raifa X Ali Adib


Rate this story

Share this novel

@Nur
2021-10-16  2 Replies

tq update..

Hashim
2021-10-16  1 Replies

Parasite both of them.. Campak je kat kolam najis Hahah ter emo

Mariam Zaara
2021-10-16  1 Replies

buang ye afiq n maysara dari company. Tak kahwin lagi pun duduk serumah dah

Nuuna Mohd

165 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ANTARA DUA YANG MANA SATU?

AJIB

Aku Suka Dia ?

Jimin

KAU ANUGERAH TERINDAH

MOX

cinta yang tidak putus

Norzilawati Amin